cinsel ilişki sırasında acı duyma

_Birce_

cennet dudaklarınmış öpte öleyim !!!
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
1.103
1.566
158
35
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aylık evliyimm. cinsel ilişki sırasında canım çok yanıyor. biraz dayanıyorum sonrasında tutamıyorum kendimi. henüz kan da gelmedi. acı çekmeminn nedeni kızlığımın bozulmaması mıdır yoksa bozulsa bile acı duyar mıyım.

belki kist vardır, bende 6 aylık filen evliyken canım cok yanmaya baslamıstı, megersem kisttenmiş..

geçmiş olsun

belki kist vardır, bende 6 aylık filen evliyken canım cok yanmaya baslamıstı, megersem kisttenmiş..

geçmiş olsun

ama benim ilk cinsel birleşme de zor oldu. başta korktuğum için öyle oluyor sandımm. ama sonrasında yine devam etti.

ama benim ilk cinsel birleşme de zor oldu. başta korktuğum için öyle oluyor sandımm. ama sonrasında yine devam etti.
Canım bir doktora görün. Belki zar yırtılmamıştır. Yapısı kalınsa ya da şekli bazen zor yırtılmasına neden olabiliyor. Eğer bu tip bir durum varsa o canını çok acıtır. Geçmiş olsun :)

zarın yırtılmasıyla acı duymanın bir alakası yoktur. vajinusmus olabilirsin

zarın yırtılmasıyla acı duymanın bir alakası yoktur. vajinusmus olabilirsin
Zarın yapısı kalınsa veya şekli ilişki ile yırtılmaya müsait değilse ilişkiye girilir. Ancak zar yırtılmayabilir. Bu da kişiye acı yaşatır. Her türlü muayene yapıldıktan sonra vajinismus düşünülmeli. Moral bozmayalım :)

Vajinusmus yalnızca cinsel ilişkiye hiçbir şekilde girememe şeklinde kendisini göstermez farklı şekilde belirtileri vardır. Vajinusmus belirtileri arasında ilişkinin tam olarak gerçekleşmemesi, yarım olarak gerçekleşmesi, kısmi birleşme, kısmi penetrasyon olması ya da ilişkide son derece ağrılı acılı olması şeklinde kendini gösterebilir. Cinsel ilişkide acı çekme yani disparani denilen ağrılı cinsel birleşmeyi tarif eder. Vajinusmus’da ağrılı cinsel ilişkilerin önemli sebepleri arasında yer almaktadır. Vajinusmus hastaları aynı zamanda jinekolojik muayeneden korkmaktadır. Vajinusmus hastalarında vajina içine fitil, tampon yerleştirememe, vajinal ultrasona girememe gibi belirtilerde bulunmaktadır. Amacım moral bozmak değil derdini soran arkadaşa fikir sunmaktır.

Tabiki öyle. Niyetinizin iyi olduğunu biliyorum. Öyle olmasa foruma üye olup cevap vermezdiniz. :) Sadece zamanında cekinceler yaşamış biri olarak hep en son duymak istediğim şeydi vajinusmus. Çok şükür sadece birçok kişinin yaşamamış olmaktan dolayı olan çekincelerinden çıktı benimki de :) . Ondan dedim. Sakın yanlış anlamayın beni. Bana verdiğiniz cevap için ayrıca teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…