Cinsel ilişki sirasinda aci çekiyorum

Kurkmantolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
3.951
531
163
37
Doğru yeremi yaziyorum bilmiyorum.

1 yillik evliyim.evliliğimin ilk anindan itibaren acılı cinsel birlikteliğim var hep sabrediyorum aciya ama genel olarakta cinsellikten korkmuyorum.ilk 1 haftada acı ilede olsa birleştik eşimle, sonra her seferinde inatla denedim aci ceksemde sabrettim yaptim cünku esimin yaşi vardi ve bebek istiyordu. Ve eşim kesinlikle oldukca duyarli ve anlayışlıdır.ilk ay bu sebeple doktora gittigimde aşırı derecede iltihapin var dedi fitiller haplar vs. Aksatmadan kullandim hatta tekrar aldim ve kullandim ardindan. Ve sonuc,geçmedi.
Ailemden 1000km uzakta yasiyorum yasadigim sehirde
Kadindogum yok memleketime gittigimde tekrar 2.kez başka doktora gittigimde elle ve kamera ile muayene etti ve acidan ağladim.inanilmaz derecede canim yaniyor.O doktorda ayni seyi söyledi iltihapin var dedi ilac verdi fakat bu iltihap 1 yildir hic gecmez mi?doktor ilacla gecmezse cinsel terapist dr karti verdi gidemedim.ve ben ömrumce acisiz cinsel.iliski yasayamayacak miyim? Ve suan 3 aylik hamileyim.15 gun sonra memleketime gidicem cinsel terapistte gitsem mi? Hamileyken tedavi olabilir miyim?hamileligimde yan sehirde ozel bir hastaneye gidiyoruz memlekete gitmeden ki kontrolumde kadin dogum doktoruma son bir muaye ne olsam mi? Hamileyken muayene eder mi?bu aci ile nasil hamile kaldin derseniz eşimi seviyorum baba olmayi cok istiyordu bende inatci ve sabirliyim cok sukur ki oldu.Fakat ömrumce bu aciyi cekmek istemiyorum bu sebeplede cok birliktik yaşayamiyoruz eşim benim aci cekmemi istemio bende aci cekecegim diye korkuyorum.Bu aci nasil biter basil gecer siz böyle birsey yasadiysaniz nasil gecti?

kist falan olabilir mi acaba bence iyi bir jinekologa görünün ayaklaırınızın üşütmeyin oununda çok etkisi olurmuş.

cnm ılthap mantar bsey vardr belkı muayee ol guzelce herseyn caresı var allahn ıznyle.. allah sıfa versn

kist falan olabilir mi acaba bence iyi bir jinekologa görünün ayaklaırınızın üşütmeyin oununda çok etkisi olurmuş.
Kist yok hamile oldugun icin ultrasonda cikardi.psikolojik mi acaba? 2 doktora gittim ikiside sadece iltihabin var dedi ilaclari kullandim ama geçmedi.resmen inatla hamile kaldim.Bende vajinusmusumda haberim mi yok acaba?netten disparoni hastaligi diye bi yazi buldum fakat hic yorum yok.hic kimse yon mu benim gibi olan?yardimci olabilecek?

pardn cnm solemıssın zatn ıthap varms dıye.. dktrn dedıgı gıbı nereye gerekıyosa gt cnm ıhmal etme dedgn gıbı ömur boyu ceklmez bıyerden snra ılsınıze zarar verr. allah yardmcn olsun

Amin tesekkur ederim Dr larin söyledigi iltihap var mantar yok. Ama iltihap bukadar aci cektirir mi?ya da hic gećmez mi?

bnmde bı ara mantar ılthap vardı ama bu kadr degldı ben aıntı cok oluyo koku yapıyo dıye gtmstm fıtıl verdı tane kullandm hap kullandm falan.. öle bı acı falan olmuyo ama kıntım oluyo yıne gtmem lazm aslndada bıktm hastanelerden... hergn camasır degstrıyrorum nrmal degl sanırım bu

Canım bende de oluyor ama çok az dayanılmaz değil yani böyle yanıyor gibi kaşınıyor gibi birşey bende iltihap yok dedi ama mantar ve pamukcuk var fitil ve merhem kullandım hafifledi ama ped kullandikca kimyasal değdikce geri tekrarlıyor sabun duş jeli sürme

akıntı var mı? Bende önceden de vardı hamilelikte daha da arttı sürekli çamaşır değiştiriyorum bez koyuyorum çamaşırlarımı ütülüyorum akıntı orda kaldikca kaşıntı yapıyor o da ilişki sırasında tahriş ediyor kıpkırmızı oluyor böyle sirkeyle siliyorum rahatlatıyor baya asit baz dengesini koruyormuş

inşallah psikolojiktir çok fazla düşünmemeye gayret et bende vajinismustan yeni kurtuldum çok şükür biraz yanma bende de oluyor ama yeni olduğu için sanırım :)

Ben ic camasirlarimi ütülemiyorum birxe utulemeyi deyeyim. Sirkeyi vajinaya sürüyoruz degil mi bunu hiç duymamiştim bunda deneyeyim.tesekkur ederim

İltihap tam olarak nerede varmış, gittiğiniz jinekologlar ya da merkezler güvenilir yerler miydi? Verilen tedavilere rağmen bunun böyle aylarca, yıllarca devam etmesi normal değil. Ayrıca siz de farkındasınız zaten, çektiğiniz acının cinsel ilişkiyle alakası yok, sağlık sorununuzla alakası var. Cinsel ilişki acı yaratacak bir şey değildir ve ağrılı olması da kesinlikle normal değildir. Ayrıca keşke böyle bir iltihap sorunu nedeniyle ağrı hissettiğiniz halde cinsel ilişki yaşamakta ısrarcı olmasaydınız.

Benimde aynen böyle oluyordu doğumdan sonra baya kötüydü hep erteliyordum Dr gitmeyi en son cesaret topladım gittim Dr yara var dedi oda iltahap ve kaşıntı yapıyor dedi ilaç verdi kullandım yara küçüldü ama tam gitmedi zamanla tekrar başladı yakmak en iyisi dedi b

Gittigim dr lar özel hastaneler herikiside iltihap dedi fakat geçmiyor. Bende sordum yara ola bilir mi diye kamera ile bakti hayir yok dedi. Ben nedense gercekten iltihap olduguna inanmiyorum cunku hep ictim ilaclari gecmedi.

Ben ic camasirlarimi ütülemiyorum birxe utulemeyi deyeyim. Sirkeyi vajinaya sürüyoruz degil mi bunu hiç duymamiştim bunda deneyeyim.tesekkur ederim

Evet bir pamuk yardımıyla sürebilirsin yakıyor biraz dayanamam dersen sirkeyi sulandırabilirsin ayrıca günlük ped de kullanma benim doktorum öyle demişti bana

eğer ilişki esnasında yeterince uyarılmıyorsanız ve ıslanmıyorsanız agrı ve yanmanın olması normal birde üstüne iltihap varsa hepten normal.

İltihat düşüğe sebep olur arkadaşım iltihat tedavini hiç aksatma buarada hamileyim bende çok az bi iltihqt olabilir ihtimalina karşı doktor sadece hamilelikte kullanılan vaginal fitil verdi. Doktoruma kokulu akıntkm var dediğim için her ilaç içilmez hamilelikte hele iltihap üstüne kesinlikle doktorunu iyi seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…