Merhaba adet olacağım gün kan gelmedi ve korunmasız cinsel ilişkiye girdim o sırada kan geldi ve yapmayı bıraktık adet olduğumu sanmıştım fakat sildiğimde kokusu yoktu ve sildikten sonra bir daha kan gelmedi zarımın bozuk olmasına rağmen 2 kere başıma böyle bir şey geldi ve ondan sonra kanama görmedim adet olucağım gün yapmamın bir etkisi olabilir mi ya da sebebi ne olabilir bilen varsa lütfen yardım etsin
ilişki sonrası kanama hep adet günlerinizde mi oldu, yoksa başka zamanlarda da oldu mu? bugün adet sebebiyle önden bir akıntı gelmiş olabilir. Bildiğim kadarıyla polip gibi durumlar ilişki sonrası kanamaya sebep oluyor (adet harici kanama da olduysa), bence tedbiren kontrol olmakta fayda var.
Merhabalar adetim 5 gün gecikti sonra dün leke gibi birşey geldi ben adet olacam zannettim ama olmadı sonra dün akşam eşimle ilişkiye girdik ve peçeteyle sildiğimde pembe kana benzer birşey di ben adet mi dedim ama bu sabah hala adetim gelmedi nedir acaba bileniniz varsa yazsın lütfen
Merhabalar adetim 5 gün gecikti sonra dün leke gibi birşey geldi ben adet olacam zannettim ama olmadı sonra dün akşam eşimle ilişkiye girdik ve peçeteyle sildiğimde pembe kana benzer birşey di ben adet mi dedim ama bu sabah hala adetim gelmedi nedir acaba bileniniz varsa yazsın lütfen
Merhaba adet olacağım gün kan gelmedi ve korunmasız cinsel ilişkiye girdim o sırada kan geldi ve yapmayı bıraktık adet olduğumu sanmıştım fakat sildiğimde kokusu yoktu ve sildikten sonra bir daha kan gelmedi zarımın bozuk olmasına rağmen 2 kere başıma böyle bir şey geldi ve ondan sonra kanama görmedim adet olucağım gün yapmamın bir etkisi olabilir mi ya da sebebi ne olabilir bilen varsa lütfen yardım etsin
Hızlı başladığınız için olabilir. Benim de iki kez oldu. Aç gibi atladım adamın üstüne Yani yeterince esnemeden aceleyle olduğu zaman iki kez kırmızı kan gördüm ama sürmedi.
Merhabalar tekrardan hayırlı olsun inşallah saglıcakla kucagınıza alırsınız başka belirtilerini varmıydı benimde 6 gün gecikti bugün ilişkiden sonra havluda kahverengi Bikaç damla gibi bişey geldi yarın adeti bekliyorum olmazsam doktora gidicem