• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişki esnasında kanama oluyo

PAPATYA1965

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
161
78
298
İstanbul
Arkadaşlar lütfen yardım edin çok telaşlandım bu ay her ilişkide kanamam geliyor ilk kanama olduğu Zaman doktora gittim temiZsin birşey yok dedi rahatladım iki gün sonra tekrar ilişkiye girdim altta olduğumda herşey normal fakat üst pozisyon aldığım zaman yine kanamam oldu o anda kanıyor sonra bitiyor çok korkmaya başladım benim gibi bu durumda olan yada başından geçen arkadaşlar benimle bilgilerini paylaşırsa sevinirim

Doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz? Ben evlenirken hapa başlamıştım ilk aylar kullandığım dönem böyle bir sorunum olmuştu,canım da çok yanıyordu. birçok testten sonra doktor haptan kaynaklanabileceğini söyledi hapı bıraktım 5 yıl boyunca da birdaha hiç kullanmadım. Bazı bünye alerjik oluyormuş haplara

Doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz? Ben evlenirken hapa başlamıştım ilk aylar kullandığım dönem böyle bir sorunum olmuştu,canım da çok yanıyordu. birçok testten sonra doktor haptan kaynaklanabileceğini söyledi hapı bıraktım 5 yıl boyunca da birdaha hiç kullanmadım. Bazı bünye alerjik oluyormuş haplara
Dün doktora tekrar gittim alttan muayene etti temizsin dedi görünürde birşey yok dedi adet döneminin 3 günü kontrol edecek salı günü smear testinin sonuçlarını alıcam eğer bu yapacaklarından da birşey çıkmazsa rahimden parça alacakmış :( hiç böyle birşeylede karşılaşmadım moralim sıfır rahimde yaramı var dedim olsa görünür dedi kansermiyim diye aklıma geliyor :( sadece ilişki de kanama oluyor sonra bitiyor iç çamaşırım dahi kirlenmiyor doğum kontrol hapı kullanmıyorum condom kullanıyorum

Canım sakın kuruntu yapma kendine benimde oluyodu doktora gittim smear aldı vajinit olabilir dedi korktum 15 gün nasıl geçti bilemedim ama temiz çıktı çok şükür aynı dediğin gibi oluyordu bendede iki ay oldu pozisyonla alakalı bi durum olduğunu düşünmüyorum sadece dönem dönem olabiliyor takma kafana iyi düşün iyi olsun olur mu göreceksin sıkıntı olmycak inşallah ..
Arkadaşlar lütfen yardım edin çok telaşlandım bu ay her ilişkide kanamam geliyor ilk kanama olduğu Zaman doktora gittim temiZsin birşey yok dedi rahatladım iki gün sonra tekrar ilişkiye girdim altta olduğumda herşey normal fakat üst pozisyon aldığım zaman yine kanamam oldu o anda kanıyor sonra bitiyor çok korkmaya başladım benim gibi bu durumda olan yada başından geçen arkadaşlar benimle bilgilerini paylaşırsa sevinirim
m

Back