cinsel iliski ağrısı

karpuzcilek777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
6
0
1
19
herkese merhaba bir sey danısmak istiyorum özellikle evli ve düzenli sekilde cinsel iliskisi olmus kadınlar biz esimle toplasan 4-5 kez farklı aralıklarla iliskiye girdik daha öncesinde cok kez denedik ama cok korktugum icin hepsi basarısız oldu en son hazır hissettigimde yaptık ve oldu esim her zaman destekledi beni ilk yaparken mesela asiri yavas bi sekilde yaptık öyle oldu ondan sonrasında belirli aralıklarla yaptık ama her defasında kendimi cok kasıyorum ama yinede arzuladıgım icin iliskiye giriyoruz ve canım cok yanıyor yavas da yapsak hızlı da yapsak canim yanıyor bu agrı gecer mi veya sizinde en baslarda böyle ağrılarınız oldu mu cevaplarsaniz sevinirim gecici bisey mi onu merak ediyorum

Gecici birsey iliski araliginizi siklastirin. Iliskiden sonra yanma ve aci varsa sistitte olmus olabilirsiniz ilk evlendigimiz zamanlar bende olmustu cok aciyordu doktora gittim ilacla gecmisti. O ara iliski yasamamistik tekrar iliski yasadigimda aci yoktu

Doktora git bence, ilk seferlerde ağrı olması normalde 4 5 kezden sonra hala ağrı olması normal değil, bir kişi de duymuştum kapalı olabiliyormuş rahim ağzı, doktorluk bir durum yani

Doktora git bence, ilk seferlerde ağrı olması normalde 4 5 kezden sonra hala ağrı olması normal değil, bir kişi de duymuştum kapalı olabiliyormuş rahim ağzı, doktorluk bir durum yani
ama kendimi cok kasiyorum her iliskiye girdigimizde kucukken kadın doğum doktoruna gitmistim hicbi sıkıntı olmadıgını söylemisti

iliskiden sonra hic agrı ve yanma olmuyor hatta kendimi iyi de hissediyorum sadece ilişki esnasında yanma oluyor ayda 2-3 defa falan yapıyoruz aydan aya oluyo yani biraz da bunun etkisi olabilir diye dusunuyorum agrıdan cok yanma gibi oluyo

ama kendimi cok kasiyorum her iliskiye girdigimizde kucukken kadın doğum doktoruna gitmistim hicbi sıkıntı olmadıgını söylemisti
Kadın doguma göründünüz mü alttan muayene yaptı mı hiç? Ben de bir sene vajinismus yaşadım sizin gibi oluyordu ama agrılı acılı oluyordu. Tamamen kendini kasmaktan. Benm gibi süreyi uzun tutmayın yoksa cinsel isteksizlik baslıyor. Dr a gidin mutlaka

Ayda iki uc kez cok az bence. Siz yinede bir doktora gidin ne olur ne olmaz

Benimde öyleydi maalesef ben doktora gitmedim çekindim ne yalan söyleyim ama siz gidin Yeterli ıslanma olmadığında ağrı veya acı oluyor yeterince ıslak olmak lazım o şekilde fazla acımıyor kuru ise acıyor hatta tahriş oluyor isteksizlik oluyor ıslanmaya ve ön sevişmeyi uzun tutun (ne kadar açık açık yazdım ama hahahaja )

ya biz bayaaa uzun tutuyoruz ön sevismeyi artı canım acımasın diye kayganlastırıcı da kullanıyoruz ama hala aciyor anlamadım kendimi cok fazla kasıyorum ondandir yüksek ihtimalle diye dusunuyorum sizin nasıl gecmisti

Kastığın için ve az ilişkiye girdiğin için canın açıyor başka bi sorun olduğunu sanmıyorum. 3 ay vajinusmus yaşadım. Her ilişkide canım yanmıştı kendimi kastığım için kadın doğuma da muayene olmuştum canım yanıyor diye sadece kasma dedi sorun yok dedi. İlişki sıklığını artırırsan daha kolay alışırsın

Kayganlaştırıcı jellere çok dikkat et biz çok kullandık ve enfeksiyon oldum. Hatta ondan olduğunu fark etmedim geçti tekrar kullandık tekrar oldum. Birkaç kere böyle yaşandı sonra sorunun ondan olduğunu anlayıp doğruca çöpe attım. Eczaneden almıştık bi de öyle bilinmeyen yerde değildi. Bizim nasıl geçmişti vallahi zamanla ilişikiyi sıklaştırdıkça geçti dediğim gibi bşrsz ıslanmaya önem verdik. Hala ara verdiğimizde açıyor yani tam anlamıyla geçti diyemem. Ama hemen alışıyor artık 1,5 senedir evliyim. Sizin yeni ise zamanla düzelir ilişkiyğ sıklaştırın eşiniz ilişkiye alışsın biraz daha kendinize güvenin her şey daha güzel olur eminim.

peki kendinizi bu konuda nasıl rahatlatıyorsunuz yani kasmamak icin neler yapıyorsunuz ben istemsiz kasılıyorum nasıl gecicek bu ya istiyorum ama aci duymak istemiyorumm

Eğer istekli olduğunuz bir zamanda denerseniz daha rahat edersiniz. Öncesinde ön sevişme süresini uzun tutun ki yeterince ıslanma olsun eşinizin de sabırlı olması gerekiyor bu durumda.

peki kendinizi bu konuda nasıl rahatlatıyorsunuz yani kasmamak icin neler yapıyorsunuz ben istemsiz kasılıyorum nasıl gecicek bu ya istiyorum ama aci duymak istemiyorumm
acıyacak diye düşünmeden andan keyif almaya bak ben hiç düşünmeden birliktelik yaşadığım zaman rahatlamıştım. yani bunun için ekstra bişey yapmaya gerek yok sizin kafanızda bitiyor olay

arkadaslar sorunu cozdukkkk az yaptıgımız icin araya zaman girmis diye cok canim yandıgını anladım ve kendimi kasmısım o yuzdenmşs bu sefer daha sakindim ve çözüldü sorun tesekkurlr herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…