İyi akşamlar. Nasılsınız? Ben izniniz olursa Bi seyden bahsetmek istiyorum ancak tepkileriniz için şimdiden demek istiyorum ki “kk platformu tarafından whatsapptan profilimi çok önceden onaylattım yani gerçekten kadınım ve açacağım konu da fake tatmin olma amaçlı değil harbiden merak amaçlı soruyorum lütfen kızmayın yani saçma sapalak görürseniz soruyu diye diyorum ” ... Çiftler arası fantezileri tatlı görürüm belki gerçekten olması gereken şeyler bunlar renklendiriyor cinsel hayatı bu konuda bir çoğunuz ile hemfikir olabiliriz. Ancaak bazı fanteziler ( örnek veremicem şekilde veya akla sığmayacak değişik fanteziler var ) bu değişik fantezilerin belki bi cogunu eşlerinizden duymussunuzdur bilemiyorum ama şimdiye dek hayatıma kim girse cinsellik yaşantımız başlayınca bu yöne kayıyorlar. Hepsi böyle diyip genelleme yapmıyorum elbette yani ancak gerçektn açıkça sooramadım sormak istediğimi terbiyem izin vermedi bari böyle sorayım. Yani örnek bile veremiyorum maalesef. Yapmak istemediğiniz fantezileri eşinizden / seevgilinizden teklif aldığınız oldu mu? bu baslıkda çok dolasıyorum ama yaşşımın gencligi ve öğrenmek iistedigim bilmediklerimi size danısmakla daha iyi hissediyorm. Baslıgı nasıl yazacagımı bilemedim terbiyesizlik etmeden konuşmaya cabaladım.. :)