• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel hayat psikolojimizi ne kadar etkiler?

esarnobi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2019
5
5
1
32
Herkese merhaba. Forumda cinsel problemler ile ilgili bir sürü başlık olduğunu görüyorum fakat bir çok kişi bu sorunlara mahremiyet sebebiyle açıkça cevap veremiyor. Ben bu sorunların temelini anlayabilmek ve herkese anlatabilmek için akademik bir projeye başladım. Amacım kadınların cinsellik ile ilgili düşünceleri ve deneyimlerinin psikolojilerini nasıl etkilediğini anlayabilmek ve bu problemlerin çözümü için yollar bulmak.Projenin ilk adımı için bir anket hazırladım. Ankette kim olduğunuz ve cinsel deneyim detaylarınız ile ilgili hiçbir soru yok ve sadece 15 dakika sürüyor. Çalışmanın sonunda 50 tl değerinde hediye çekleri vereceğimiz çekilişe katılabilirsiniz.

18 yaş üstü tüm kadınlar (cinsel deneyimi olsun olmasın) katılabilir.

Ankete ulaşmak için:

Sonuçları bu başlık altında paylaşacağım. Sorular ve yorumlarınızı bekliyorum. Desteğiniz için teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
İsimleri bilmeden 50 tl nasıl ulaşacak 🤔
Email adresi veya telefon numarası istiyoruz hediye çeki için. Çekilişte çıkan kişiye bu iletişim bilgileriyle ulaşıyoruz. Gerekli bilgileri alıp çeki o şekilde postalıyoruz. O yüzden isim vs gibi hiçbir bilgiye gerek kalmıyor ve verilen cevapları da kimse eşleştiremiyor 😊

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu çekiliş nedir güvenli midir kurallara uygun mudur en doğrusunu sizden öğrenebiliriz sanırım
Site kurallarımıza uygun değil, yönetimden kimseyle irtibata geçilmemiş, anket açılacağı, anket içeriği, "50 tl" hediye çeki verileceği vb yöneticilerle görüşülmemiş.

Konu sahibesi kusura bakmasın, şahsi de algılamasın ama üyelik geçmişi daha 1 haftalık bile sayılmazken kişilerden telefon numarası üzerinden 50 tl yollamak için isim soyad adres bilgileri alınıyor ve isim vb hiçbir bilgiye gerek kalmıyor deniyor, o çekler isme adrese gönderiliyor, güvenli mi?

Kusura bakılmasın güvenli değil, sonradan isim soyad telefon ve adres bilgilerinin kullanılmayacağının bir garantisi de yok, anketin açıldığı sayfadaki iletişim bilgilerinin kullanılmayacağı vb yazının hiçbir resmîyeti de yok, anket muhatabı olarak yabancı isimler geçiyor, adamlar bizle alakası yok dese bitti, şüpheci olduğum için kusura bakılmasın ama günümüzde bir sürü olaylarla karşılaşıyoruz, o yüzden münasibi bu tip anketlerde bir sitede yayınlayacaksanız en azından kimsiniz, adınız soyadınız, anket maksadınız, iletişim bilginizle site kurucularına bilgi vermeniz gerekir.

Son düzenleme:
Back