- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.230
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce bir dr.a gitsin biyolojik bir yetersizliği yoksa takviye denersiniz.Merhaba kızlar,
Eşim için soruyorum,
Eczanede satılan epimediumlu cinsel güç artırıcı macun var mı bildiğiniz? Kullandığınız? Sağlık bakanlığı onaylı ve işe yarayan bir macun varsa paylaşır mısınız?
gittik canım stres kaynaklı dediÖnce bir dr.a gitsin biyolojik bir yetersizliği yoksa takviye denersiniz.
E psikoloğa gidin o zaman, macunla olacak iş mi bu?gittik canım stres kaynaklı dedi
İlaç yerine 2 3 keçiboynuzu kaynatıp suyunu içsinMerhaba kızlar,
Eşim için soruyorum,
Eczanede satılan epimediumlu cinsel güç artırıcı macun var mı bildiğiniz? Kullandığınız? Sağlık bakanlığı onaylı ve işe yarayan bir macun varsa paylaşır mısınız?
teşekkür ederim canım yapayımİlaç yerine 2 3 keçiboynuzu kaynatıp suyunu içsin
Hindi macunu
Fındık badem ceviz robottan çek balla karıştır yesin bunlar daha iyi
Merhaba kızlar,
Eşim için soruyorum,
Eczanede satılan epimediumlu cinsel güç artırıcı macun var mı bildiğiniz? Kullandığınız? Sağlık bakanlığı onaylı ve işe yarayan bir macun varsa paylaşır mısınız
Böyle macunlar yerine doğal beslensin enerji verici besinler daha iyi. Mesela fındık aganigi aganigi içiiiiinnnMerhaba kızlar,
Eşim için soruyorum,
Besleniyor zaten de stres kaynaklı sorun oldu sıkıntı olunca da devamı geldiBöyle macunlar yerine doğal beslensin enerji verici besinler daha iyi. Mesela fındık aganigi aganigi içiiiiinnn
Macunla olmaz o. Psikolojiyi boşaltmazsa 1 kavanoz yese yaramazgittik canım stres kaynaklı dedi
Doğru söylüyorsun gebe kalacak mıyım bebeğimiz olacak mı diye strese girdi. Doktor ilişki günü verince bi şeyler oldu 10 gündür düzelmedi de. Hamileysem belki düzelir bakalım…Macunla olmaz o. Psikolojiyi boşaltmazsa 1 kavanoz yese yaramaz
Aynı durumdayız. Aynı strese ben girdim eşim de saten başından beri bu işin stresinde mi artık bilmiyorum erken boşalma isteksizlik haftada 1-3 anca ee yumurtlama dönemi ilişki diyor dr yok uygulamıyor artık bilinç altında ne var anlamıyorum bir de bak pe birleşiminde haz alamadığını söyledi ben üzüntüden kafayı yicem yakında çocuk için evlenmedim ben hevesim yok diyor ee sağlıklı bir cinsel ilişki ona da bir emek sarfettiği yok cinsel terapiye gittik onu da yarıda bıraktı zaten çok pahalı diye ne yapayım benDoğru söylüyorsun gebe kalacak mıyım bebeğimiz olacak mı diye strese girdi. Doktor ilişki günü verince bi şeyler oldu 10 gündür düzelmedi de. Hamileysem belki düzelir bakalım…
Canım beraber çözüm Yolları aramak gerekiyor düz bir çizgide ilerlemeyeceğim biliyoruz hayatın. Karşılıklı konuşun çözüm Yolları arayın profesyonel destek almak güzel olurdu. Sana tavsiyem eşim istemiyorsa sen de isteme çocuk. Çünkü sorumluluk sana kalır..Aynı durumdayız. Aynı strese ben girdim eşim de saten başından beri bu işin stresinde mi artık bilmiyorum erken boşalma isteksizlik haftada 1-3 anca ee yumurtlama dönemi ilişki diyor dr yok uygulamıyor artık bilinç altında ne var anlamıyorum bir de bak pe birleşiminde haz alamadığını söyledi ben üzüntüden kafayı yicem yakında çocuk için evlenmedim ben hevesim yok diyor ee sağlıklı bir cinsel ilişki ona da bir emek sarfettiği yok cinsel terapiye gittik onu da yarıda bıraktı zaten çok pahalı diye ne yapayım ben
Yok öyle biri değil aslında sorumluluktan kaçtığı için değil biz kendi aramızdaki muhabbete bakalım diyor çocuk ne zaman olsa olur diyor ben de sorunların üzerine çok gidiyorum gerek üreme sorunlarımız gerek cinsel sorunlarımız düzeltmek için çaba sarfediyorum ama maalesef herşey o kadar pahalı ki ve devletin bu konu da destek vermemesi… cinsellik aslında ne kadar önemliymiş evlilikte. Cinsel bilginin doğru verilmemesi sorun olduğunda tedavisi için devletin desteğinin olmayışı..Canım beraber çözüm Yolları aramak gerekiyor düz bir çizgide ilerlemeyeceğim biliyoruz hayatın. Karşılıklı konuşun çözüm Yolları arayın profesyonel destek almak güzel olurdu. Sana tavsiyem eşim istemiyorsa sen de isteme çocuk. Çünkü sorumluluk sana kalır..
Canım bence eşin haklı sadece ona cinselliğin sizin birbirinize yakınlık için çok önemli olduğunu anlamasını bunun için yol almasını sağla.. Bebek sorumluluk geldiğinde gelecek zaten sizin öncelikli sıkıntınız düzelsin gerisi de gelir inşallahYok öyle biri değil aslında sorumluluktan kaçtığı için değil biz kendi aramızdaki muhabbete bakalım diyor çocuk ne zaman olsa olur diyor ben de sorunların üzerine çok gidiyorum gerek üreme sorunlarımız gerek cinsel sorunlarımız düzeltmek için çaba sarfediyorum ama maalesef herşey o kadar pahalı ki ve devletin bu konu da destek vermemesi… cinsellik aslında ne kadar önemliymiş evlilikte. Cinsel bilginin doğru verilmemesi sorun olduğunda tedavisi için devletin desteğinin olmayışı..
Evet haklısınız farkındayım bunun aslında ama kaygılar endişeler peşimi bırakmıyor maalesef bunu eşime de yansıtıyorum. Çikolata kistinden ameliyat oldum 6 oldu tüplerim tıkalıydı açıldı doktor tekrar edebilir acele edin demesi beni gerdi sanırım ama başından beri de cinsel sorunlarla uğraşıyoruz bir yandan böyle bir sıkışmışlık yaniCanım bence eşin haklı sadece ona cinselliğin sizin birbirinize yakınlık için çok önemli olduğunu anlamasını bunun için yol almasını sağla.. Bebek sorumluluk geldiğinde gelecek zaten sizin öncelikli sıkıntınız düzelsin gerisi de gelir inşallah
yorucu bir süreç gerçekten. içinde buluınduğun hali en iyi sen biliyorsun. 3. bir göz olarak kendine tavsiye verseydin ne derdin? cevabı burada bulabilirsin.Evet haklısınız farkındayım bunun aslında ama kaygılar endişeler peşimi bırakmıyor maalesef bunu eşime de yansıtıyorum. Çikolata kistinden ameliyat oldum 6 oldu tüplerim tıkalıydı açıldı doktor tekrar edebilir acele edin demesi beni gerdi sanırım ama başından beri de cinsel sorunlarla uğraşıyoruz bir yandan böyle bir sıkışmışlık yani
Kalp, damar rahatsızlığı yoksa vi time isimli epimedyumlu gıda takviyesi, 1 çay kaşığı kadar, ilişkiden yarım saat önce alınması yeterli olur, dolu mide, yağlı yiyecekler vs. kana karışma süre ve dozunu etkiler..Merhaba kızlar,
Eşim için soruyorum,
Teşekkür ederimKalp, damar rahatsızlığı yoksa vi time isimli epimedyumlu gıda takviyesi, 1 çay kaşığı kadar, ilişkiden yarım saat önce alınması yeterli olur, dolu mide, yağlı yiyecekler vs. kana karışma süre ve dozunu etkiler..
Umarım mutlu bir yuvanız olur..
Verilen öneriler ve takviye besinlerden nasıl bir sonuç aldınız acaba ?Teşekkür ederim
Ürolojiye tekrar göründük Canım daha almadık macunu eşim sipariş verecekti epimedium force marka alacağız stres çok etken. Bir de muz fındık iyi oluyor yarım saat önce tüketilince.Verilen öneriler ve takviye besinlerden nasıl bir sonuç aldınız acaba ?
Bizimle paylaşabilirmisiniz.