Cinsel bölgeye hakatet mi oluyor bu şimdi

rana62

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2007
1.012
66
45
Arkadaşlar off canım çok sıkkın , ilişkide eşim oral sexi kensine yaptırıyor ama bana yapmıyor eskiden hep yapardı son 3 senedir yapmıyor , her defasında söylüyorum ilk başlarda günah dedi tamam bende yapmam o zaman dedim sonra yine bir şekilde kendine yaptırdı en son dün akşam ben de yapmayacağım dedim sen yapacaksın dedi peki sen niye vazgeçtin dedim bana desiği şu , benim ki en azından temiz senin ki tost gibi dedi, ne demek ya dedim ben orası için özel jel kullanıyorum ne demek pis ne demek tost yaa dedim fırladım gittm , şimdi konuşmuyoruz bir daha asla yaklaşma dedim , şimdi kızlar nasıl davranmam gerekir böyle konuşan bir adama beni sevmediği anlamına gelir bu dimi , karı koca herşeyiyle sever birbirlerni belliki eşim oramdan tiksinmiş ama çok dikkat ederim temizliğime, öyle bir laf edeyim ki içine otursun ay bide tost ne yaa ne demek istemiş

Oral ne yaparim nede yaptirirm, bende tiksiniyorum bunun sevgiyle ilgisi yok benim icin, kendim yapmadigim icin ne isterim nede yaptiririm.
Madem kendi yapmiyor o zaman sizden istemeye hakkida yok. Ayrica tost nedir ya, benzetecek baska birsey bulamamismi 🤦🏻‍♀️

T.ş.k kokusu diye bir olgu var, nasıl temiz oluyormuş onların oraları?
Erkek evladım olmasını o koku yüzünden istemiyorum. Odasını açtığın gibi t.ş.k kokacak, hele ergenlik döneminde ıyyy. Benimkine bile diyorum ki donlarını benle muhattap etme. Kendi donlarını kendi yıkıyor.

Acaba peynir gibi akıntı derler ya öyle akıntın mı var mantar vs ? (Tost benzetmesine açıklama getirip canlandırmaya çalışıyor beynim engel olamıyorum. Çık aklımdan çıkk)
Bilmiyorum ki onu sormadım 🙈 ne demek istiyorsun diye çıldırmıştım duyunca zaten

Bende aynı şeyi düşünüyorum onur kırıcı dimi bir insan eşine bunu nasıl söyler
Tabii ki onur kırıcı. Ayrıca kendinizi kötü hissetmeyin, o onun öküzlüğü. Belki de akıntınız olduğu bir dönemdir olabilir, eş olarak hakarete varan şeyler söylemeye gerek yok. Allasen kıl tüy içinde apış arası kokan herifler bizi eleştirmesin.

X