- Konu Sahibi aslenerzincanli
-
Canım ben 4 yaşımdan beri idrar yolları iltihaplanması yaşıyorum. Maalesef sistit olduğumda idrar yolları antiseptiği kullanmaktan başka bir çare sunmadılar. Benimkisi idrar yollarımda kapakçık disfonksiyonu ile ilgili bir şey olduğundan ben küçükken ameliyat etmeyi önermişler ama her ne olduysa daha sonra ameliyattan vazgeçmiş doktor. Seninkisi cinsel ilişkiyle ilgili bir sıkıntı olduğundan zaten herhangi bir operasyon yaparlar mı bilemiyorum. Kullandığım ve hemen etki eden bir antiseptiğim var. İstersen adını sana özelden mesaj olarak atabilirim. Geçmiş olsun.
arkadaşlarımın kullandığı bitkiseller var. burdan yazıp reklam yapmayalım
Canım ben 4 yaşımdan beri idrar yolları iltihaplanması yaşıyorum. Maalesef sistit olduğumda idrar yolları antiseptiği kullanmaktan başka bir çare sunmadılar. Benimkisi idrar yollarımda kapakçık disfonksiyonu ile ilgili bir şey olduğundan ben küçükken ameliyat etmeyi önermişler ama her ne olduysa daha sonra ameliyattan vazgeçmiş doktor. Seninkisi cinsel ilişkiyle ilgili bir sıkıntı olduğundan zaten herhangi bir operasyon yaparlar mı bilemiyorum. Kullandığım ve hemen etki eden bir antiseptiğim var. İstersen adını sana özelden mesaj olarak atabilirim. Geçmiş olsun.
Şimdi ilacıo aldım yemeketen sonra alıcam ama nekadr içmeliyim kaç gün mesela
özelden yazabilrmisin ozaman çok teşekkür ederim.
bende evlendiğimden beri sık sık oluorm ama asıl nedenini bi çözemedim, artık antibiyotikler amip yapıyor ve bu kezde bağırsaklarım için uğraşıyorum , büyük tuvalette sadece kan geliyor, antibiyotik bağırsaklarımdaki yararlı bakterileri öldürdüğü için , üşütüyorum desem 50 C sıcaklıkta nası üşüteyim , yanıoz cayır cayır, eşimden mi dedim dr olsa o bilir gerek yok tahlile dedi ısrarıma rağmen yapmadı, bende bulamadım yolunu, vajina da başladı mı nedir pis kokulu akıntı oluyor arada 800+160 lık antibiyotik kullanıyorum ve fitil1 hafta iyiyim sonra yine başlıo , bana da yazarmısınız ilaçları yada bitkiseli
Ben yanma hissi başladığı anda 1 tane içiyorum, o zaten hemen geçiriyor. Bir daha böyle bir yanma olana kadar da içmiyorum. Sadece arada sırada üşütmüş olabileceğimi düşündüğümde, çok asitli veya ekşi tükettiğimde önlem olsun diye yine 1 tane içiyorum. Sen de 1 tane iç, eğer yanma-sızı devam ediyorsa 6 saat sonra 1 tane daha içersin ama devam edeceğini sanmıyorum. Eğer şuanda yanman ve sızın yoksa bile iç, adı üstünde antiseptik, temizlenmiş olur idrar yolların.
Benim kasıklarıma ağrı vutuyor yanmam olmuyor ilacı içtiğim gün çok iyiydi şimdi bıraktım ağrıdan zor oturur durumdayım.
şu anda sistit beni de mahvetmiş durumda.arkadaşlarımın kullandığı bitkiseller var. burdan yazıp reklam yapmayalım
şu anda sistit beni de mahvetmiş durumda.
bi çare bulabilir miyim diye siteye üye oldum.
şu ilacın adını bana da yazın.
iki büklüm oturdum yazıyorum şu an.
bende yanma çok fazla
Tatlım eğer sen farkedene kadar iltihaplanma çok ilerlediyse o yüzden ağrıların geri geliyor olabilir. Ben bir kere aynı şekilde ilaç içmeden durdum durdum sonra birden fenalaştım. Normalde yanma oluyordu, ağrıya çevirdi sonra da mide bulantısı başladı. Meğerse iltihap çok yoğunlaşmış. Sen de bence eğer mümkünse şimdi, mümkün değilse de yarın bir acile git serum taksınlar. İdrar tahlili yapıp serum vermişlerdi bana öyle temizlenmişti. Bundan sonra da o ilacı evinden eksik etme. Şüphelendiğin an hemen iç bir tane. Geçmiş olsun canım tekrar.
kislar bende bu durumdan muzdaribim evlendikten sonra belam oldu
kadinlar klubunde ve diger forumlarda takiplerim ve arastirmalarim sonucunda biseyler buldum sanirim sizinlede paylasmak istedim
sistit olacaginizi hisseder hissetmez bir buyuk bardak ilik suyun icerisine 1 tatli kasigi dolusu karbonat atip karistirip erittikten sonra icin su baya ilik olsun daha kolay eriyo biraz kotu bi tat var tuzlu su gibi oluyo ama baya rahatlatiyo ve eger baslangicta ise geciriyo bunu 3 - 4 gun surekli yapin gece yatmadan once ve sabahlari saat 10 gibi falan gunde 2 kez yapiyorum ben bazen icine limon da sikiyorum biraz daha katlanilir bi tat oluyo
iliski den sonra sistit problemi yasiyosaniz o geceler yada gunduzleri birlikte olmadan 2 yada 3 saat once icerseniz daha iyi olur die dusunuyorum
bide bunu eger yuksek tansiyon probleminiz varsa yapmayin tansiyonu biraz yukseltiyo yada daha az miktarlarda daha sik denenebilir
aciklamasida vucudumuz asidik ortam bulunca bakterileri mikroplari tutuyo onlar icin uygun ortam yaratmis oluyo ama karbonat vucudu bazik hale getiriyomus nette arastirabilirsiniz .... meger karbonat yeni mucizeymis ama haberimiz yok kanserden falan herturlu hastaliktan koruyomus butun hastaliklar asidik ortamda yasarken bazik hale gelince vucut temizleniyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?