Gebeliğe Hazırlık CinnetNur Şaşkın..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CiNNET NUR

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
5.740
16.765
Merhaba güzel kadınlar mutlu pazarlar dilerim.

Bu aralar çok konu hortlamaya başladım ama bu konuda da tecrübelerinize bilgilerinize ihtiyacım var.
Belki gören olmuştur. Reglime 1 hafta kala öylesine ovulasyon testi yapmıştım ve böyle çıkmıştı:

Gerçekten öylesine yapılmış bir testti. Nasıl olsa regliye az kaldı diye düşünüp yapmıştım.
Bugün yine ovulasyon testi aldım ve böyle çıktı:

Bu ne demek oluyor ya ben yumurtayı dün çatlarken mi yakalamışım?
Yada çatlamış mı?

Yumurtalıklarım benimle şey mi geçiyor yoksa ?
Bi yardımcı olun ya..

Baya koyu çıkmış ama önceki günleri de bilsek iyi olurdu tabi . Yumurtanız çatlamış bence gebelik istiyorsanız değerlendirin

Kızlar o ilk pozitif çıkan testi öylesine yapmıştım. Yumurtlama olmaz Nasıl olsa adete 1 hafta var diyerekten.
Bi baktım kopkoyu hemde ilk 5 dakika içinde..
Bugün de aşağı yukarı aynı saatlerde yaptım. Bu sefer silik çıktı.
Dünü ve bugünü değerlendirdim.
Aklımı karıştıran acaba Dün yumurta çatladığı için mi koyulaştı?

Ben bu testlerde hic yakalayamiyodum. Çünkü gec yumurtluyomuşum. Genelde regle bir hafta kala hep birakirdim. Normalde siklüsün ne? Ve gecikmeler yasiyor musun? Ben pco oldugum icin hp geç yumurtlama ile kaciriyodum. Ve gercekten siklusum 28 olmasina ragmen o aylar 35. Gun regl oluyodum. Degerlendirmen cok iyi olmuş, inşallah Allah nasip etsin cok sevinirim

Koyu olması yumurta istenilen büyüklüğe geldi demek . Silikleşince çatlamış oluyor

Normalde Benim bildiğim yumurtlama gerçekleşince 14 gün sonra regl olunuyor yani ben daha önce test yapmıştım bende de öyle olnuştu 14 gün sonra adet olmuştum

2 gün erken yada 2 gün geç adet oluyorum yani 28-31 gunleri arasında.Hiç şaşmaz hep böyledir. Ben ayın ortasında yumurtladım diye biliyordum. Ilk defa böyle bir durumla karşılaştım.
Amin canım teşekkür ederim.

Normalde bu koyuluk kaç gün sürüyor mesela dünden 1 önceki günde koyu muydu acaba onu bilemiyorum.
Dün kopkoyu olup Bugün bu kadar silik olması aklımı karıştırdı.

Bazısında 1 bazısında 2 gün sürer yumurtlama benim genelde 2 gün sürüyor ama 1 gün süren kişi sayısı daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…