- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.765
-
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Ben bu testlerde hic yakalayamiyodum. Çünkü gec yumurtluyomuşum. Genelde regle bir hafta kala hep birakirdim. Normalde siklüsün ne? Ve gecikmeler yasiyor musun? Ben pco oldugum icin hp geç yumurtlama ile kaciriyodum. Ve gercekten siklusum 28 olmasina ragmen o aylar 35. Gun regl oluyodum. Degerlendirmen cok iyi olmuş, inşallah Allah nasip etsin cok sevinirimKızlar o ilk pozitif çıkan testi öylesine yapmıştım. Yumurtlama olmaz Nasıl olsa adete 1 hafta var diyerekten.
Bi baktım kopkoyu hemde ilk 5 dakika içinde..
Bugün de aşağı yukarı aynı saatlerde yaptım. Bu sefer silik çıktı.
Dünü ve bugünü değerlendirdim.
Aklımı karıştıran acaba Dün yumurta çatladığı için mi koyulaştı?
Koyu olması yumurta istenilen büyüklüğe geldi demek . Silikleşince çatlamış oluyorKızlar o ilk pozitif çıkan testi öylesine yapmıştım. Yumurtlama olmaz Nasıl olsa adete 1 hafta var diyerekten.
Bi baktım kopkoyu hemde ilk 5 dakika içinde..
Bugün de aşağı yukarı aynı saatlerde yaptım. Bu sefer silik çıktı.
Dünü ve bugünü değerlendirdim.
Aklımı karıştıran acaba Dün yumurta çatladığı için mi koyulaştı?
2 gün erken yada 2 gün geç adet oluyorum yani 28-31 gunleri arasında.Hiç şaşmaz hep böyledir. Ben ayın ortasında yumurtladım diye biliyordum. Ilk defa böyle bir durumla karşılaştım.Ben bu testlerde hic yakalayamiyodum. Çünkü gec yumurtluyomuşum. Genelde regle bir hafta kala hep birakirdim. Normalde siklüsün ne? Ve gecikmeler yasiyor musun? Ben pco oldugum icin hp geç yumurtlama ile kaciriyodum. Ve gercekten siklusum 28 olmasina ragmen o aylar 35. Gun regl oluyodum. Degerlendirmen cok iyi olmuş, inşallah Allah nasip etsin cok sevinirim
Normalde bu koyuluk kaç gün sürüyor mesela dünden 1 önceki günde koyu muydu acaba onu bilemiyorum.Koyu olması yumurta istenilen büyüklüğe geldi demek . Silikleşince çatlamış oluyor
Normalde bu koyuluk kaç gün sürüyor mesela dünden 1 önceki günde koyu muydu acaba onu bilemiyorum.
Dün kopkoyu olup Bugün bu kadar silik olması aklımı karıştırdı.
O zaman ben yumurtlamayı yakalayabilmişim öyle mi ?Bazısında 1 bazısında 2 gün sürer yumurtlama benim genelde 2 gün sürüyor ama 1 gün süren kişi sayısı daha çok
O zaman ben yumurtlamayı yakalayabilmişim öyle mi ?
Bugünü de değerlendirdim.Koyu gördüğünde zaten yumurtlamadır canım. Değerlendirdiysen evet yakalamışsın. Bugünüde değerlendir