Sivilceli Ciltler cinnet geçiriyorum yardım edin

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

manik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
172
2
:KK53:yüzümde özellikle alnımdaki pürüzler ve sık aralıklarla çıkan ufak sivilcelerden ergenligimden beri kurtulamadım çok sinir bozucu piyasadaki birçok temizleme ürünü tonık kullandım daha beter oldu kükürtlü sabun kullanıyorum birara azaldı şimdi yine aynı cildim yaglı baharatlı seyler ve yaglı yemeklerde yemıyorum alnımdakı ıgrenc puruzlerden nasıl kurtulurum yardımcı olursanız sevınırım aynaya bakınca mayın tarlası göruyorum alnımda

:KK53:yüzümde özellikle alnımdaki pürüzler ve sık aralıklarla çıkan ufak sivilcelerden ergenligimden beri kurtulamadım çok sinir bozucu piyasadaki birçok temizleme ürünü tonık kullandım daha beter oldu kükürtlü sabun kullanıyorum birara azaldı şimdi yine aynı cildim yaglı baharatlı seyler ve yaglı yemeklerde yemıyorum alnımdakı ıgrenc puruzlerden nasıl kurtulurum yardımcı olursanız sevınırım aynaya bakınca mayın tarlası göruyorum alnımda

Bi çözüm bulursan banada söyle canım
Aynı dertten muzdaribim bende:KK31:
Ben bi çözüm bulamadım

piyasadaki çoğu ürünün içeriğine baktığımızda aslında ne kadar tahriş edici ve cilde daha da zarar verici şeyler olduğunu görürüz. Dermokozmetik ürünler kullanırsan olumlu bir sonuç alınabilir. Bir de kükürtlü sabun cildi kurutuyor evet, ancak cilt nemlendirilmezse bu defa o nemi sağlayayım diye kendince daha fazla bir yağ salgısı yapıyor.

X