• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çinli arkadaşımın saçı =D

Miss.BonJovi

Keep The Faith!
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
146
0
116
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Çinde yaşayan çinli bir arkadaşım var.Saçlarını kızıla boyattırmış.Çok beğendim çok canlı bir kızıl olmuş.
Hala karar veremedim ne renk boyatacağıma. Ne zaman güzel bir renk görsem,hemen kararımı değiştiriyorum.Mesela aklımda küllü açık kumral vardı, şimdi bunu görünce kızıl da girdi aklıma. : )

Bir şekilde karar vereceğim artık. >.<

Sorum şuydu sizlere; eğer karar verip kızıla boyamak istersem buna yakın bir kızılı hangi marka da ve hangi tonda elde edebilirim?? Canlı kırmızılı kızıl gibi?

1958.jpg

2002.jpg

2010.jpg

Son düzenleme:
böle güzel çinliler varmıymış yau. meaşallah ablaya.

valla bende çok beğendim ama saç kesimiylede bütünleşmiş güzel olmuş herkese gidermi bu ton bilemicem o kızın yüzüde tenide müsait cnm taşıyabiliyor bu rengi

teşekkür ederim onun adına ^^

ben beyaz tenliyim çoğu kişi kızıl güzel gider dedi kafamı karıştırdılar. hala karar veremedim ama bu kızılıda çok merak ediyorum kırmızılı kızılları seviyorum ya :1rolleyes:

vişne kızılı gibi ama işte hangi markada vardır bu boya :uhm: inşallah daha fikir veren birileri çıkar olmazsa Loreal 6.64 e bakıcam kelebk in dediği.. eğer karar verirsem tabi :))))

Back