Sivilceli Ciltler çinko kullanan varmıı??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
32
kızlar bnm arkdşmn ablası kolundaki sivilceler için eczanedeen çinko die birşey almış onlarda tv'den duyup almışlar kız günde 2 3 kez sürmüş 1 haftaya kalmadan geçmiş. gerçi o 22 yaşnda bnmkiler ergenliik sivilceleri ama bnmki bi umut işte=( kullanan varsa yazabilirmi belki bndede işe yarar sivilce izlerinide geçiriomş bnm zaten çoğu iz

Son düzenleme:
evde yapılabilen cilt bakımları başlıgında ÇıNKO MASKESı adı altında paylaşımı mevcut (ebru şallının maskesi) ordan faydalanabilirsin direk krem olarak degıl de maske olarak yapmıştı arkadaşlarımız ben kremın içerigi %20çınko %80vazelın olunca kusturur diye korkup kullanmamıştım

benimde çinko içerikli bir ilacım var sivilceleri sıkınca üstüne sürüyorum çabuk geçiriyor ama lekeleri çabuk geçirmiyor

o zaman kollara bepanten de çok iyi geliyo bi dene derim.ben kollarımı aldırınca çok sivilce çıkıyo diye kullandım hiç çıkmadı bu kez.

o zaman kollara bepanten de çok iyi geliyo bi dene derim.ben kollarımı aldırınca çok sivilce çıkıyo diye kullandım hiç çıkmadı bu kez.

yk cnm bnm sivilcelerim normal ergenlikden dolayı çıktı vücudumda hani omuzlarda sırtta felan kolumda yok yani çok şükür.
aa bu arada ağda yaptrdıkdan soramı çıkmıo sivilce :1shok: bn bıyık bölgemi alınca sivilce çıkıo hiç sevmiorm bunu sürsem çıkmazmı yani zemuszemus

yk cnm bnm sivilcelerim normal ergenlikden dolayı çıktı vücudumda hani omuzlarda sırtta felan kolumda yok yani çok şükür.
aa bu arada ağda yaptrdıkdan soramı çıkmıo sivilce :1shok: bn bıyık bölgemi alınca sivilce çıkıo hiç sevmiorm bunu sürsem çıkmazmı yani zemuszemus

canım yüzüme cesaret edemedim valla.ama benm de çıkıyodu iple aldırıyorum o yzden.uzasa da uzamasa da 2 haftada bi kaşla birlikte aldırıyorum.arayı açınca çok uzadığı için çıkıyodur dedi kuaför.şimdi çıkmıyo çok şükür.

X