:1shok::1shok::roflol::roflol::roflol:
Sertifikada hazırlamışlar,uyanınnnnnnnnnnnnmakam otosunun önündeki fırıldağı kim aşırdı,tez getirin
Bu arada Göksu çocum hangi yarışmacıya oy verdiğimi merak etmişsin,11 numerobayanssulusmile tüm yarışmacıların makyajlarını çok beğendim,politik bir cevap değil yanlış algılanmasın,makyaj yapmayı beceremeyen biri olarak yapılan makyajları takdir ettim,uğraşılmış emek sarfedilmiş,hepsinin emeklerine sağlık lakin bu bir yarışma ve bizlere tek bir oy hakkı tanındığı için aralarından birini seçmem gerekiyordua.s
Yarışma sonuçları açıklandığında bir aksilik olmazsa gelirim,bu güzel makyajları yapan kişilerin niklerini öğrenmek güzel olacak:1hug:
Napacaz benım bu çirkınlıgımı sempatiksalakcinni
9 u bılıom bilmiyorumkismile nedense ben kımseyı merak etmıyorum kendılerı gelıp ıtıraf edıyo bana sempatiksalakcinni
9 u bılıom bilmiyorumkismile nedense ben kımseyı merak etmıyorum kendılerı gelıp ıtıraf edıyo bana sempatiksalakcinni
demek oyun 11,e ablacım:jeyyar: ay şey öhöömm:roflol::roflol::roflol:
Sertifikada hazırlamışlar,uyanınnnnnnnnnnnnmakam otosunun önündeki fırıldağı kim aşırdı,tez getirin
Bu arada Göksu çocum hangi yarışmacıya oy verdiğimi merak etmişsin,11 numerobayanssulusmile tüm yarışmacıların makyajlarını çok beğendim,politik bir cevap değil yanlış algılanmasın,makyaj yapmayı beceremeyen biri olarak yapılan makyajları takdir ettim,uğraşılmış emek sarfedilmiş,hepsinin emeklerine sağlık lakin bu bir yarışma ve bizlere tek bir oy hakkı tanındığı için aralarından birini seçmem gerekiyordua.s
Yarışma sonuçları açıklandığında bir aksilik olmazsa gelirim,bu güzel makyajları yapan kişilerin niklerini öğrenmek güzel olacak:1hug:
o işleri nikoncanıma verdikhihoyyyt
ben irkenden açtım gözlerimi
bıraktığınız pislikleri temizlemek bana kaldı heral alsanaalsanasmile
havai pişşekler patlamış boshayallersmile
yağlar mağlar ortaya çıkartılmışlmaz:
makkaj malzemleri kırılmış dökülmüşşklava:
hele helaaa hiç görmeyin savaş alanına dönmüş akannehir
göksuu yetiş bacım ben tek başıma bayılırım orada olumunekankayizsmile
11 numaranın bi yerleri baya bi tavan yapmıştı kanımca:roflol: :roflol: :roflol: hindi gibi kabarmıştır gluuu gluuu gluuuuu:roflol: :roflol: :roflol:oyyhhkk aphlaam teşekkür ederiizz bi dık yapıp oy kullandığın için..
11 numerooo pek bir onurlanmışştırr herhaall:roflol:
yetttiimm gaariiii
olumunekankayizsmile
bacım niye sen temizledin yorulup zahmet ettin ya:roflol: :roflol: :roflol:neree yettinn nereeeeklava:
herbişeyi ben temizledim :umursamaz:
:1shok::1shok:
yeminlen ahada böyle oldum
bu topic muneyi bile neşelendirmişzemuszemuszemuszemus
ben kendini gördüğüm her yerde uyarı yazısıyla karşılaşırdımda
şimdi ise espirileriyle:lepi::lepi:
:roflol::roflol: demekki bizi adam yerine kloyan yok :roflol::içelim:
avlayan kopek ısırmaz ama mırlayan kedı tepıkler
ben editledim cano , günydın bayanlar
yazayım melem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?