Çinden mide bulandıran fenomen: Koltukaltı selfıesi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698

ÇİN’DEN MİDE BULANDIRAN FENOMEN: KOLTUKALTI SELFIE’Sİ

“Sürekli kendi fotoğrafını çekme hastalığı” olarak literatürümüze giren, artık analarımızın babalarımızın bile diline pelesenk olan “Selfie”, bir virüs misali hızlıca tüm dünyaya yayıldı.

Hatta; NASA’nın bile uzaydan dünyanın selfie’sini çekerek işin içine maydanoz olduğu çılgınlığın önüne geçilemiyor. Çağımızın vebası “Selfie” bağımlıları için psikologlar destek grubu bile kuruldu.

Sırada Selfiekolik arkadaşlarımızı üzecek bir haberimiz var; dünyadaki selfie çılgınlığının geldiği vahim noktayı gözler önüne seren Hair Selfie.

Garipliklerin diyarı Çin’de son günlerde türeyen bu son moda fotoğraf akımına “Hair Selfie” deniliyor. Hair’den kastımız sizin de tahmin edeceğiniz üzere saç değil, koltukaltı kılları. Evet, insanlar bildiğiniz koltukaltlarını çekerek “Koltukaltı Selfie’si akımına ayak uyduruyorlar. İlk olarak birkaç ay önce Madonna'nın bir süredir traş etmediği koltukaltını çekinmeden sergilediği fotoğrafını Instagram'ına atmasıyla midemiz kalkmıştı.

Çin’in ünlü mikroblog sitesi Weibo üyesi kızların patlattığı bu akım, mide bulandırmakta birebir…

Weibo üyesi Madonna’dan etkilenmiş üyeler koltukaltı kıllarını gösteren selfie fotoğrafların paylaşılması için bir yarışma başlattı.

Beş gün içerisinde yaklaşık 29 milyon kişiye ulaşan bu yarışmaya binlerce fotoğraflı geri dönüş oldu. Yarışmanın sonunda en gür koltukaltı olan bir düzine kız ödüllendirildi.

Yarışmanın bitmiş olmasına rağmen Çinli genç kızlar koltukaltlarını çektikleri selfielerini sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor.

http://playtusu.com/haber/detay/8458/cinden-mide-bulandiran-fenomen-koltukalti-selfiesi

[video=youtube;jBxQyIm4jY4]http://www.youtube.com/watch?v=jBxQyIm4jY4[/video]

itici :120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:

Iyyyyy iğrenç. Ya bu dünya nereye gidiyor. Artik mahremimiz kalmadi. Ayrica onlar yapay kil falan mi? Ben hayatimda ilk defa boyle erkek gibi uzun koca koca koltuk alti killari gördüm de. Ayy ayy. Annem gorse edepsizler ha koltuk altini gostermis ha orasini fark etmez derdi hahahaah.. koltuk altinin gorunmesu cok ayipmis. Bi kere benim abime gorundu diye annem suratima tukurmustu edep haya kalmamis ki demisti.. tum dunya olarak bu kizlarin suratina tukurelim

koltuk altında ağaç var ya bunların..

koltukaltları böyleyse,kukularında tarım ve hayvancılık yapıyolardır..

amaç ne acaba? beyin büyük bi nimetmiş.elhamdülillah rabbim

Bu cinlilerin mide bulandirmayan bir seyi var mi uff fotolari gorunce pis pis ter kokulari geldi burnuma psikolojik

madonnaya inanmadım, eşek yüküyle para kazanıyosun ya insan bi lazer yaptırıı bu yaşa kadar

kedisi tekirin dökülen kıllarını koymuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…