• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinayet sanığı sevgililer duruşmada sustu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Antalya'da parçaladıkları cesedi poşetlerle taşıyıp tuvalet çukuruna attıkları iddiasıyla yargılanan 53 yaşındaki Fadime S. ile sevgilisi 26 yaşındaki Ahmed B., ilk duruşmada susma hakkını kullandı.

fft107_mf6886012.Jpeg

13/01/2016 13:20
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL - Antalya’nın Aksu İlçesi’nde çiftçilik yapan İzzet Demiröz, geçen haziran ayında eşi Nermin Demiröz’e, telefonundan ’Kayseri’ye gidiyorum. Birkaç gün kalıp geleceğim’ yazılı mesaj gönderdi. Sonrasında haber alamayan Nermin Demiröz, eşini aramaya başladı. Bir süre sonra İzzet Demiröz’ün aracı, geçmişte ilişkisi olduğu öne sürülen Fadime S. adlı iki çocuk annesi kadının Altınova’daki evinin yakınlarında bulundu. Fadime S.’ye İzzet Demiröz’ü görüp görmediklerini soran aile, olumsuz yanıt alınca durumu polise bildirdi.

PARÇALANAN CESET TUVALET ÇUKURUNDA

1 yıldır Ahmed B. ile ilişkisi olduğu tespit edilen Fadime S., teknik takibe alındı. Telefon konuşmalarından İzzet Demiröz’ü öldürdükleri tespit edilen Fadime S. ile Ahmed B., polisteki sorgularında suçlarını itiraf etti.

Eve çağırıp öldürdükleri İzzet Demiröz’ün cesedini parçalara ayırdıktan sonra poşetlere doldurup, Ahmed B.’nin babasının Altınova Mahallesi’ndeki evinin tuvalet çukuruna attıkları ve çukurun kapağını kaynakla kapattıkları tespit edilen 2 zanlı tutuklandı.

Haklarında ömür boyu hapis cezası istemiyle Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılan 2 sanık, ilk duruşmada susma haklarını kullanarak savunma yapmadı. Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.
DHA

"53 yaşındaki Fadime S. ile sevgilisi 26 yaşındaki Ahmed B." :KK57::KK57::KK57:

Su kisma o kadar takildim ki adami neden oldurduklarini anlayamadim.:KK64:

Olene rahmet kalana sabirlar olsun..

Cinayetlerin çoğu uçkur sevdasından değil mi? Şu gelişimini tamamlayamamış insanları sokağa salmasınlar ya.

Allahim sen biz kullarin8 kötü insanlardan koru .. Diyecek cook soz var ama susuyorumm..

Bune ya . Yaşını başını almış insanlar bile bunu yapıyorsa gençler neler yapmasın.

Tabı şuda var. Akıl yaşta değil baştadır . Demiş saygı değer atalarımız.

şimdi bu teyze genç sevgili mi yapmış kendine

ya bu teyzede börek baklava açacak tip var seda sayan değil ki bu

töbe yarabbim hani marjinal bizdik

Yuhh teyzeye bak oğlu yaşındaki çıtır sevgili için cinayet işlemiş

bana çok ütopik geliyor böyle durumlar

millette ne nefis ne cinsel istek var yahuu pes yani

bu tür insanların beyni kafatasında değil malum yerinde herhalde

Bu öldürdükleri adam da teyzenin eski kırığıymış

maşallah teyze daldan dala daldan dala

Back