- 8 Ocak 2017
- 280
- 93
- 13
- Konu Sahibi maviboncugumm
-
Ayni sehirde oldugu icin biraz yakin, ve suan herkez bunu konustugu icin bendede dert oldu..Konu doğru yerde mi bilmiyorum da neden bu kadar içinize oturdu özel bir sebebi var mı bir çağrışım vs mi yoksa polisiyeye mi ilginiz var?
Onlar cinayet olmadığıni idda ediyolar. Bende aksini dusunuyorumNeden bu kadar veri topladiniz knlarca benzer olay yasaniyor her gun.
Biz evet cinayet desek ne olacak degil desek ne olacak uzmanlar arastiriyordur zaten
IlgincOnlar cinayet olmadığıni idda ediyolar. Bende aksini dusunuyorum
Ilginc
Habeerde izleyip nasil karar versiniz cinayet olduguna.
Belki madde bagimlisiydi ondan hararet basti ustundekileri cikarti sonra oldu
Ya da ani kalp krizi gecirdi
Ya da beyin kanamaso
Niye uzmaarken cinayet degil demisken cinayettir dkyorsunuz.
Sizin izleyici olarak gorduklerinizi onlarda goruyorlar hatta parmak.izinde tutunda saat kacta oldjgune kde biliyoardir.
Şüpheli bir durum varsa otopsi yapılır, intihar mı cinayet mi aşırı doz mu ortaya çıkar. Sağdan soldan veya haberlerden duyduklarınız polisin bildiğinin %2 si bile değildir. Siz ne kadar düşünseniz, araştırsanız da faydası yok ne yazık ki.
Bak kusursuz cinayet yoktur bir ip ucu olsa hemen bulurlar.
Insan oldurmek.cok kolaylasti haber izlemeye korkar olduk hakkimizda hayirlisi
Ayni sehirde oldugu icin biraz yakin, ve suan herkez bunu konustugu icin bendede dert oldu..
Hmm anladım aynı şehirden ötürü dikkatinizi çekmiş sanırım. Ben bu tarz haberleri okumaktan ve izlemekten özellikle kaçındığım için doğrusu yorum yapamıyorum. Üzücü gerçekten, siz de çok düşünmeyin üzerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?