• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinayet mi sizce ?

maviboncugumm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
280
93
13
Herkese merhaba,

Bu sabah, bi haber okudum 19 yaşında genç bir oğlan, yari ciplak arabada bulunmuş ölü şeklinde, arastirmacilar henüz bir cinayey degil diye söyleniyorlarmis, ama benim aklim aksini düşünüyor, illerki sokakta kan izleri bulunmus.. ve bundan bi baglanti olabilir dusunuyorum.. uyuyamadim, icime oturdu..

Ama farzedelim ki cinayet, neden yari ciplak seklinde olmus? Tecavüz ettiklerini sanmıyorum.. bu isin icinde baska bisey var gibi..

Ve diyelimki yine bi cinayet bu, neden ulu ortada park yerine arabanin icinde cesedini biraksinlar.?

Neden bu kadar veri topladiniz knlarca benzer olay yasaniyor her gun.
Biz evet cinayet desek ne olacak degil desek ne olacak uzmanlar arastiriyordur zaten

Onlar cinayet olmadığıni idda ediyolar. Bende aksini dusunuyorum
Ilginc:işsiz:
Habeerde izleyip nasil karar versiniz cinayet olduguna.
Belki madde bagimlisiydi ondan hararet basti ustundekileri cikarti sonra olduo_O
Ya da ani kalp krizi gecirdi:KK51:
Ya da beyin kanamaso:ruh:
Niye uzmaarken cinayet degil demisken cinayettir dkyorsunuz.
Sizin izleyici olarak gorduklerinizi onlarda goruyorlar hatta parmak.izinde tutunda saat kacta oldjgune kde biliyoardir.

Şüpheli bir durum varsa otopsi yapılır, intihar mı cinayet mi aşırı doz mu ortaya çıkar. Sağdan soldan veya haberlerden duyduklarınız polisin bildiğinin %2 si bile değildir. Siz ne kadar düşünseniz, araştırsanız da faydası yok ne yazık ki.

Ilginc:işsiz:
Habeerde izleyip nasil karar versiniz cinayet olduguna.
Belki madde bagimlisiydi ondan hararet basti ustundekileri cikarti sonra olduo_O
Ya da ani kalp krizi gecirdi:KK51:
Ya da beyin kanamaso:ruh:
Niye uzmaarken cinayet degil demisken cinayettir dkyorsunuz.
Sizin izleyici olarak gorduklerinizi onlarda goruyorlar hatta parmak.izinde tutunda saat kacta oldjgune kde biliyoardir.

Evet, haklisiniz aslinda..
ne bilim canim icime dert oldu. Biraz fazla takıntıliyim. Hatta baska yerlerde cinayet oldugunu yaziyolar yani baska haber sayfalarında..

Rabbim herkezi korusun

Şüpheli bir durum varsa otopsi yapılır, intihar mı cinayet mi aşırı doz mu ortaya çıkar. Sağdan soldan veya haberlerden duyduklarınız polisin bildiğinin %2 si bile değildir. Siz ne kadar düşünseniz, araştırsanız da faydası yok ne yazık ki.

Sağolun, evet cunku baska sayfalarda cinayet oldugunu soyluyolar ve obur sayfada cinayet olmadigini idda ediyolar..

Bak kusursuz cinayet yoktur bir ip ucu olsa hemen bulurlar.
Insan oldurmek.cok kolaylasti haber izlemeye korkar olduk hakkimizda hayirlisi

Evet, bu nedenle dolayi artik haberli acip seyretmek istemiyorum.. küçükuk yavrular kaciriliyor, öldürüyor, kadin cinayetleri, tecavüzler.. off.. icim karariyor

Ayni sehirde oldugu icin biraz yakin, ve suan herkez bunu konustugu icin bendede dert oldu..

Hmm anladım aynı şehirden ötürü dikkatinizi çekmiş sanırım. Ben bu tarz haberleri okumaktan ve izlemekten özellikle kaçındığım için doğrusu yorum yapamıyorum. Üzücü gerçekten, siz de çok düşünmeyin üzerine.

Hmm anladım aynı şehirden ötürü dikkatinizi çekmiş sanırım. Ben bu tarz haberleri okumaktan ve izlemekten özellikle kaçındığım için doğrusu yorum yapamıyorum. Üzücü gerçekten, siz de çok düşünmeyin üzerine.

Aslında cok takintiliyimdir. Bu nedenle cok kafama takiyorum uzuluyorum cabukca.. Rabbim korusun herkezi

Back
X