çin yada japonyada burun estetiği

Gevezefyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
77
22
29
merhabalar hanımlar. ben eski hafif kemerli burnuma yaklaşık revizyon yapabilecek doktor ararken uzak doğuda bunun çok yaygın olduğunu gördüm üstelik fiyatları da bizim ülkemizim çok altında. ameliyat öncesi x ray le kıkırdak kemik tespiti yapıyorlar ve inanılmaz doğal burunlar yapıyorlar. siz ne diyorsunuz.

Son düzenleme:
IMG_3950.png
IMG_3946.png

Eklentiler

• IMG_3948.png
    IMG_3948.png
    485,5 KB · Görüntüleme: 40
Yaklasik doktor ne demek? Eski burnum derken zaten yaptirmissiniz belli ki. Su an ne ariyorsunuz anlamadim ama neyse.. nerden tutsaniz mantiksiz bi durum olsa da "fiyatlar ulkemizin cok altinda" demissiniz en buyuk mantik hatasi da burda: japonya ucak bilet fiyati ne olacak : D

merhabalar hanımlar. ben eski hafif kemerli burnuma yaklaşık doktor ararken uzak doğuda bunun çok yaygın olduğunu gördüm üstelik fiyatları da bizim ülkemizim çok altında. ameliyat öncesi x ray le kıkırdak kemik tespiti yapıyorlar ve inanılmaz doğal burunlar yapıyorlar. siz ne diyorsunuz.
ay yok daha neler ya iyide burnunuzda bi sey yok sukredin bence

hayatta japon veya çin doktora güvenemem diyenler?? 😂😂 ayy ben korkardım. iyi cesaret. burunlar güzel okay ama bunların yüzleri buna uygun. yani burunlara baktığımda yapılan hepsi aynı tip. ordaki doktorlar o kadar iyi olsa coğu yabancı türkiyeye gelip yaptırmazdı bence 🙄 yani maddi boyutu da var kesinlikle ama türkiyede estetik gercekten dünyada çok ileride. ben gitmezdim 🙄 (sizin burnunuzu göremedim o yüzden ona yorum yapamicam)

hayatta japon veya çin doktora güvenemem diyenler?? 😂😂 ayy ben korkardım. iyi cesaret. burunlar güzel okay ama bunların yüzleri buna uygun. yani burunlara baktığımda yapılan hepsi aynı tip. ordaki doktorlar o kadar iyi olsa coğu yabancı türkiyeye gelip yaptırmazdı bence 🙄 yani maddi boyutu da var kesinlikle ama türkiyede estetik gercekten dünyada çok ileride. ben gitmezdim 🙄 (sizin burnunuzu göremedim o yüzden ona yorum yapamicam)
Evet ya ne cesaret di mi bunu dusunmesi bile. Fiyat da ucuz saniyor isin ilginci. Isinlanacak herhalde turkiyeden :)

Millet türkiyede yaptırıyor siz Japonya diyorsunuz.
Bukadar abartılıyor artık bu estetik olayi.
Japonya dünyanın en pahali ülkelerinden biri. Biz avrupadan kalkip japonyaya gidemiyoruz tatil yapmaya siz uygun diyordunuz. Ya paranız cebinizi kaşiyor yada action arayışı içindesiniz.
Çin deseniz ayri sorun.

Nermin Nermin hanım japonya ve Çin’e uçak biletlerinin farkındayım ancak ameliyat fiyatları arasındaki fark 7 bin dolar kadar. 4-5 doktorla görüştüm Kore Çin ve Japonya’dan. Üstte sorduğunuz soruyu da şöyle cevaplayayım sözcük eksiği olmuş. Eski burnuma benzer burun yapacak doktor arayışındayım. Türkiye’deki doktorlar burun küçültmede iyi ancak büyütmede başarısız. Uzak doğu ülkelerindeyse burun büyütülüp batı burun tipine getiriliyor. O yüzden ek kıkırdağı doğal şekilde kullanmada başarılılar. Üstte örneklerini gösterdim. Burada bir çok insan yaptırdığı burundan pişman ve kemer yapması için bile doktora yalvarıyor. Fikir amaçlı paylaştım. Sorularınıza yanıt olmuştur umarım.

Mantiginizi anladim, ben de revizyonumda hafif bir cikinti olsun istemistim (olmadi) o yüzden anliyorum ama cok riskli gözüküyor yine de. Internete koyduklari fotograflar sahte olabilir mi diye düsündüm mesela. Dil engelinden dolayi teyit etmek zor olabilir sanki. Batili hastalari da olan, yabanci forumlarda da adi gecen bol yorumlu doktorlar varsa güvenilir olabilir herhalde. Doguda Japon ve Cin doktorlari degil de Koreli doktorlari cok duymustum.

Fotoshop olma ihtimalini hiç düşündünüz mü ? Tr de bile yapıyorlar
Bunun için buluyorlar birini ya ücretsiz birkaç işlem yapıp üzerine basıyorlar şopu ya da para vererek fotograflarını çekip üzerinde oynuyorlar
Yani değmez

X