• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Wuhan'dan Gelen Agiz Maskesi 😭

Bubo

🧸
Pro Üye
15 Şubat 2018
2.688
8.789
158
Merhaba arkadaslar,
Dun internetten agiz maskesi siparisi vermistim. Bugun elime ulasti. Actim bir guzel taktim. Sonra bir de mensei ne diye bakayim dedim. Bakmaz olaydim 😭

Çin'de, hem de Hubei'de yani virusun basladigi yerde uretilmis. Bu maske kim bilir ne zaman uretildi ve sevk edildi. Yani virusten once ulkemize gelmistir. Virus yuzeylerde uzun sure yasamiyor vs. Vs. Bunlari biliyorum.Bir de steril maske hepsi tek tek paketli..

Mantiken dusununce bana bulasmasi %0 ihtimal.
Ama gel de bunu psikolojime anlat. Alt ust oldum panik atagim mantigim ile savas halinde 😓 Basim falan agrimaya basladi 🤦🏻‍♀️

Urun uzerinde Lot/takip barkodu yazan yerde 20171220 yaziyor. Yani 20.12.2017 acaba bu urunun uretim tarihi mi? Son kullanma tarihi de 20.12.2022.

Beni rahatlatin lutfen 😓

Eklentiler

• Screenshot_20200204-191459_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200204-191459_WhatsApp.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 224
Aldığınız yerle görüşseniz ?

Yahu ne taktiniz su virusu ya. Ben hic inanmiyoeum gelip bulsun su virus beni oyle rahatim vallahi. Disarda yemegimide yiyorum kozmetikte kullaniyorum.tabiki çinli biri gorsem bende kacarim ama oyle aman sunu kullandim bunu kullandim diyipte pskilojimide pert etmiyorum yani.

Yahu ne taktiniz su virusu ya. Ben hic inanmiyoeum gelip bulsun su virus beni oyle rahatim vallahi. Disarda yemegimide yiyorum kozmetikte kullaniyorum.tabiki çinli biri gorsem bende kacarim ama oyle aman sunu kullandim bunu kullandim diyipte pskilojimide pert etmiyorum yani.
Ya bunlari ben de yapiyorum. Maskeleri annem gripten korunsun diye aldim. Kendisinin kalp tansiyon seker gibi bir cok hastaligi var ve yasi 60 ustu. Doktor basit bir grip bile senin icin tehlikeli olabilir dedi.. Amac korona degildi yani :KK43:

ay ancak bu kadar olur :D :D :D
bır konu vardı cınden gelen kargoyu almalı mıyım dıye onda da yazmıstım aldıgımız nefesı bıle nerdeyse çinden cayır cayır alısverısler yapılıyor gıydıgımız kıyafetler gıda ıcın kullanılan kavanozlar aklınıza ne gelırse çinden zaten :)

Dunya saglik orgutunun aciklamasi bu.cinliler isyanlarda zaten.dunyaya maske gonderirken kendileri maskesiz kaldi.zor durum ama

Virusler dogada canli kalabilmek icin konak organizmaya ihtiyac duyarlar (insan, cesitli hayvanlar vb). Cansiz bir nesnenin uzerinde hayatta kalmalari ve size bulasmasi imkansiza yakin, rahat olun lutfen.
Tesekkur ederim. Mesajinizi panik yapmaya basladigimda tekrar tekrar okuyacagim. 🤗 Aslinda biliyorum bulasma ihtimali yok gibi.. Ama yine de suan bunlari duymaya ihtiyacim var.

Yaa gidip bi eczaneden alaydın ya ne diye netten sipariş ediyorsun 😁😁 Televizyonda uzmanlar bile sürekli söylüyor kargo vb ürünlerden bulaş olmaz diye daha inandırmaları icin ne yapmaları lazm acaba ?

ay ancak bu kadar olur :KK70: :KK70: :KK70:
bır konu vardı cınden gelen kargoyu almalı mıyım dıye onda da yazmıstım aldıgımız nefesı bıle nerdeyse çinden cayır cayır alısverısler yapılıyor gıydıgımız kıyafetler gıda ıcın kullanılan kavanozlar aklınıza ne gelırse çinden zaten :)
Biliyorum da iste. Mantigim sacmalama birsey olmaz diyor ama icim pir pir. Hani su komikler dolasiyor ya internette "taktigim maskenin cinden geldigini fark edince ben"diye. Onlari esime yollayip guluyordum ama aynisi bana oldu. 😂 Ya bir de Wuhan yani ve direkt olarak agiz burun temasi..🤦🏻 Gercekten ancak bukadar olur 😶

Yaa gidip bi eczaneden alaydın ya ne diye netten sipariş ediyorsun 😁😁 Televizyonda uzmanlar bile sürekli söylüyor kargo vb ürünlerden bulaş olmaz diye daha inandırmaları icin ne yapmaları lazm acaba ?

Ay ne bileyim oldu bi kere.. 50 tane bi de. Kalan 49 u atacagim sanirim 😶

Sormasi ayip ne kadar verdiniz.3-4 kati artmis diyorlar

Back
X