Doğuma Hazırlık cin takvimine göre bebek plani yapanlar TUTanlar tutmayanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cin takvimi tuyormu?

• Ankete Katılan
    23

Cilekkokusu12345

Cok sukur allahim****
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
2.516
2.120
Selamlar..cin takvimine göre bebek plani yapan varmi?? Deneyipte tutan veya tutmayan varmi deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylasin lutfen.. Cin yasina Gore ozellikle.

Her yilin cin takvimi farkliymis. Yani tek bir cin takvimi yok..

2013 yilinin takvimine gore kiz 2015 yimn takvimime gore erkek. Anlayacagin iki cocugumdada tuttu

Selamlar..cin takvimine göre bebek plani yapan varmi?? Deneyipte tutan veya tutmayan varmi deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylasin lutfen.. Cin yasina Gore ozellikle.
valla ben tamamen çin takvimine göre bekledim.hatta rus takvimine de baktım.ikisine göre kızdı.çok şükr sağlıklı bir oğlumuz geliyor.kalp atışlarını duyunca kız erkek farketmiyor inan.ama ben çok kız istedim olmadı belki kısmet ikinciyedir.birçok kişinin de tutmadı bu arada bilginize:)))

Kızlar inanmayın benim de cin rus takvimine gore kız. Çıkıyordu.ama oğluşum olacak ins. Allah tan baskasi bilemez.bu takvimlertutsa ddunyanin dengesi bozulurdu. dimi ama.. Allah herkesin gonlundekini nasip etsn insallah

Bende baktım kız istiyor gönlüm ama rabbim bilir tabi ben şimdi nisan da hamiş olursam erkek mayıs'ta kızmış mayısı mı beklemeliyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…