Çin Takvimi

uykuuperisii

Ne mutlu Türk 'üm diyene...!
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
119
38
18
Kizlar cin takvimi cinsiyet tahminin de yuzde 90 dogru sonuc veriyomus bu mumkun mu? Sonucta Allah tan baska kimse bilemez bunu..

Kizlar cin takvimi cinsiyet tahminin de yuzde 90 dogru sonuc veriyomus bu mumkun mu? Sonucta Allah tan baska kimse bilemez bunu..

Canm dedigin gibi rabbimden baska.kimsr bilemez cin takvmi vs ben inanmiyorum ben hamileyken bana kiz cikti ama oğlum oldu ablamada erkek cikmisti onnda kizi vat msela
Bazrn dogru cikanlarda olablio oda sncta % 50 bi ihtimal ya kiz ya erkek bazen tutuyo bizfe tutmamisti :)

Canm dedigin gibi rabbimden baska.kimsr bilemez cin takvmi vs ben inanmiyorum ben hamileyken bana kiz cikti ama oğlum oldu ablamada erkek cikmisti onnda kizi vat msela
Bazrn dogru cikanlarda olablio oda sncta % 50 bi ihtimal ya kiz ya erkek bazen tutuyo bizfe tutmamisti :)
Hmmmm :) Allah bagislasin

Kızlar bu çin takvimi ne sakin itimat etmeyin 3 arkadaş benzer zamanlarda hamile kaldık erkek diyene kiz, kız denilen e erkek çıktı bana da erkek diyordu kız çıktı. Yani 3 kişi de tutmadı. Zaten ihtimal % 50 olduğu için bu ihtimale göre tutturmuş olmak aslında çok başarı li bir tutturma ihtimali degil

kesinlikle doğruluk payı yok inanmayın.çin takvimine göre üst üste 3 sene o ayda kız olma şansı yok..ama benim bir kızım olacak..

Kızlar Çin yaşına göre hesaplanıyor galiba . Ben de şimdi baktım ama doğruluğu hakkında bişey diyemiyorum :110:

otomatik hesaplayıcılar var.ben ona göre hamile kalmıştım hesaplıyarak.erkek gösteriyodu kızım oldu.kız kardeşimede kız gösteriyodu oğlu oldu.ben artık inanmıyorum.

Back