Çin takvimi

Kızlar nasıl hesapladığını bilen var mı ?
Biraz okuyup araştırırsanız öğrenirsiniz. Herkese aynı olmuyor. Normal yaşınızın üstüne; kimine 1 yaş, kimine 2 yaş ekleniyor. 2. Oğlum var. Kız için Çin takvimi ayarladım ve tuttu 🙏😊 darısı başınıza, öncesi sağlık tabi :)

Biraz okuyup araştırırsanız öğrenirsiniz. Herkese aynı olmuyor. Normal yaşınızın üstüne; kimine 1 yaş, kimine 2 yaş ekleniyor. 2. Oğlum var. Kız için Çin takvimi ayarladım ve tuttu 🙏😊 darısı başınıza, öncesi sağlık tabi :)
Sizin yaptığınız hangisiydi linki atar mısınız

Benim daha kucuk 10+2 ama baktigimda hep kiz cikiyor
Ne kadar guvenilir bilemeyiz
Saglikli olsun gerisi bos

Merhaba nasıl ayarladınız acaba yumurtlama gününde ililkiye girdiniz mi birde ? Yumurtlama günü olursa erkek olur diyorlar?

Merhaba nasıl ayarladınız acaba yumurtlama gününde ililkiye girdiniz mi birde ? Yumurtlama günü olursa erkek olur diyorlar?
Ayarlama işi biraz alengirli, Çin takviminde normal yaş baz alınmıyor. Doğduğumuz aya göre; kimine 1, kimine de 2yaş eklenip ayarlanıyor. Takvim programından takip ediyorum yumurtlama günlerimi… 7 günlük yumurtlama aralığında 1. Ve 5. Günü değerlendirdik.

X