Canm tedaviye başladım ben umarım hamileyimdir. 24 yaşındayım eğer kaldıysam aralık olarak bakar mısın?
Aralık erkek gösteriyo cnm yinede allah bilir kasımda adet oldun mu kasım kız aralık erkek gösteriyor cnm hayılısı olsun
Teşekkür ederim ya çok Sağol. Bakalım test yapcam ay sonu vardır umarımbende baktım ocakta olursa kız ama :))
Cnm ayın kaçında adet oluyosun ? Allah herkezin gönlğne göre versin bnimde))gönlüme göre verir inşşş hayırlısıyla
Son reglimi mi soruyosun yoksa gelecek olanı mı? Bn biraz geç oluyorum. Yaklaşık 33-35 günde bir falan. Ama bu ay tedaviye başladığım için ilaç kullandım 28. güne denk gelsin diye. En son 3 aralıkta oldum beklediğim tarihte 30 aralık :)
Telefonun akıllı telefonda adet takvimi şndir yumurtlama gününü hesap et ona göre ilişkiye gir cnm
çokkk merak ediyorum hangi aylar erkekkk
aaa çok ilginç çin takviminde 33+1 diyor yani 1 ekleyin diyor ozamabn 34 oluyor ve aralık kız çıkıyoraralıkta erkek cnm bu ay hamile kalsaydın erkek gösteriyor
12. haftada yaptırdım ben. canım.cnm bu test ne zaman yapılıyor ikili test?
aaa çok ilginç çin takviminde 33+1 diyor yani 1 ekleyin diyor ozamabn 34 oluyor ve aralık kız çıkıyor
sen 1 eklemiyonmu bide 2015 de yaşımı kaç hesaplayıp bakacam
12. haftada yaptırdım ben. canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?