Çin Takvimi

Aralık erkek gösteriyo cnm yinede allah bilir kasımda adet oldun mu kasım kız aralık erkek gösteriyor cnm hayılısı olsun
Canm tedaviye başladım ben umarım hamileyimdir. 24 yaşındayım eğer kaldıysam aralık olarak bakar mısın?

Erkek gorunuyor benim bi kizim var ins bide oglusum olur

arkadaşlar merhaba. ben bişey sormak istiyorum. şimdi otomatik hesaplamada son adet tarihini soruyor. 21 kasım yani. ona bakarsak yani otomatik hesaplarsak erkek çıkıyor. yalnız takvimi kendimiz hesaplarsak son adet ayıma göre kız gözüküyor. hamile kaldığım ay ise aralık. hangisi baz alınacak şaşırdım. birisi bi el atıversin şu işe doğum tarihim 1983, son adet 21 kasım, ama hamile kaldığımı düşündüğüm ay aralık. nolcak şimdi? hamileleğim bile kesin değil gerçi, ama adetim 1hafta kadar geciktiAllah biliyor ya, gönlümden kız geçiyor

Cnm yaşın ve hamile kaldığın aya bak buda bir fal işte ;/ kimisine otomotik hesaplayıcı denk geliyo kimisine takvimden bakmak denk geliyor allah bilir artık

Cnm ayın kaçında adet oluyosun ? Allah herkezin gönlğne göre versin bnimde ))gönlüme göre verir inşşş hayırlısıyla

Son reglimi mi soruyosun yoksa gelecek olanı mı? Bn biraz geç oluyorum. Yaklaşık 33-35 günde bir falan. Ama bu ay tedaviye başladığım için ilaç kullandım 28. güne denk gelsin diye. En son 3 aralıkta oldum beklediğim tarihte 30 aralık :)

Hımm o zaman ayın sonunu bekleyeceksin cnm kan tahlili yap istersenn 2 3 gün sonra yap çıkabilir çalışma yaptınız mı

Telefonun akıllı telefonda adet takvimi şndir yumurtlama gününü hesap et ona göre ilişkiye gir cnm

ay canım ya 16 .05.1981 ama ocak ayında hamile kalmayı planlıyorum adetimde muhtemelen ocağın 9,10 gibi olur ve erkek istiyorum lütfen bakarmısın

aralıkta erkek cnm bu ay hamile kalsaydın erkek gösteriyor
aaa çok ilginç çin takviminde 33+1 diyor yani 1 ekleyin diyor ozamabn 34 oluyor ve aralık kız çıkıyor
sen 1 eklemiyonmu bide 2015 de yaşımı kaç hesaplayıp bakacam

Yk eklemiyrum cnm bir ark ekleyerek baktım yanlış çıktı. Başka bir ark eklemeden baktım doğru çıktı. 2015 de ay olarak da 34 olduğun zaman takvimde 34 yaşa bakarsın cnm
aaa çok ilginç çin takviminde 33+1 diyor yani 1 ekleyin diyor ozamabn 34 oluyor ve aralık kız çıkıyor
sen 1 eklemiyonmu bide 2015 de yaşımı kaç hesaplayıp bakacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…