- 16 Haziran 2007
- 166
- 22
- 643
benimde çin takvimine göre kız çıkıyor :) Doğru :))
Kan tahlilinnde cikar tabikideama bence adetini bekle az kalmis zaten.bana dogum tarihini sat ini soylesene cin takviminde bakiyim
Cnm senin ovulasyonun araliktaymis aralikta heryasta kiz cikio 2 de eklesek 1 de eklesek kiz ama insallah oglun olur.Allahtan baska gelecegi kimse bilemez ama benim cevremdede kime baktiysam hep dogru cikti insan sasiriyorDoğum tarihim 11.01.1994 son adet tarihim 24 kasım cnm ama otomotik hesaplama yalan ya arkşa yaptım erkek çıktı kızı oldu
kızın olur takvimde kız gösteriyootomotik yanlış bence çevremde otomotive baktım doğru çıkmadı. Sende bana dua et inş oğlum olur henüz hamile değilim bu ay çalıştık adetimi bekliyorum öncelik sağlık hayırlısı olması tabi
Dogum tarihin ve sat ini yszarmisin insallah benimkide tutmazBenimde tutmadı takvime göre kız ama benim bebeğimin cinsiyeti erkek :):)
Dogum tarihin ve sat ini yszarmisin insallah benimkide tutmaz
takvimden baktım canımOtomotik hesaplamadan mı baktınız takvimden mi ?
mrb doğum tarihini ve son adettarihini yazarmısın??Bu cin takvimine inanmiyorum ya ablamin iki oglu var ama cin takviminde kiz gosteriyodu.. benimde kizim var erkek gosteriyodu. Smdikinide erkek gosteriyo bari bu tutsun baskada cocuk dogurmam dua edinde benimde oglusum olsun kizlar
19 04 1990 dogum tarihim son adet tarihimde 02 11 2014Mrb kizinda sa
mrb doğum tarihini ve son adettarihini yazarmısın??
Ilk bebegimdede son adet tarihim 12 10 201319 04 1990 dogum tarihim son adet tarihimde 02 11 2014
Mrb kizinda sa
mrb doğum tarihini ve son adettarihini yazarmısın??
takvimden baktım canım
Merhaba bu Çin takvimine nerden bakıyosunuz acaba? Bende bu ay sonunda test yapcam inşallah tutmuştur diye dua ediyorum. Bu ay kaldıysam sizin baktığınız takvime göre ne çıkıyo acaba? Ben baktım da erkek diyo eşimde bende çok istiyoruz kız olmasını ama Rabbim bilir tabi sağlıklı olsun da...
Hamile kaldığın ay ve yaşı eşleştir bak cnm mesela 20 yaşındasın martta hamile kaldın 20 yaş mart ayı diye eşleştir yada yaş ve hamile kaldığın ayı söyle bn bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?