Çin Takvimi

01.09.1987 doğumluyum.bir kızım var yine hamileym son adet tarhm 1 nisan 2012.bazı çin takvmi kız bazıları erkek çıkıyor. biz erkek istyoruz.sizce ne?

arkadaşım benim bildiğim bişey var eğer hamileyken göğüs uçların karardıysa erkek açık renkse kız.söylemişti dersin.

Arkadaşım senin takvimin kesinlikle doğru.Aynısı bendede var.Tanıdığım herkese baktım tutuyor.benim iki çocuğumda tuttu.Hayırlısı Allah'tan tabiki

arkadaşım benim bildiğim bişey var eğer hamileyken göğüs uçların karardıysa erkek açık renkse kız.söylemişti dersin.

Bende 11 haftalik gebeyim cin takvimine gore kiz hayirlisi insallah ilk cocugum erkek o tutuyor . Evet hakikaten gogus uclari rengi degisiyor diye duymustum daha oncede acaba ne zaman degisir henuz bi farklilik yok herhalde ilerleyen gebelik haftalarindadir dimi?

gram kararma olmadı oglum var alakası yok yanı kapkara olmus oglu olan kapkara olmus kızı olanalr cok var tanıdıgım benım hıc kararmadı acık renktı zatı öyle kaldı oglum oldu batıl inanc ınanamyın bunlara bünyeyle ılgılı kımının kararıyor ama dıkakt ettıgım esmerlerde kararma dha cok oluyor

yasımızla son adet tarihini mi yoksa ilişkiye girilen tarih mi kesiştiriliyor. ben ilişkiye girirlen ay die okumustum biryerde.bilgisi olan var mı?

Marttan önce doğanlar -1 marttan sonra doğanlar +1 ekleyecek yaşlarına kızlar.bir tane hesaplama yayınlamış bir arkadaş o yanlış bu üçüncü hamileliğim ikisindede tutmadı kızıma erkek oğluma kız dedi.bu dediğim gibi olacak...diğer takvimde mesela 31 yaşındayım 34 yaşında anne olacaksınız diyor hamilelik 3 yılmı???

yaşınıza bir eklediğinizde doğru çıkıyor benim ay olarak doldurmamıştım 25ti yaşım 26 ya baktığımda bebeğin cinsiyeti tutuyor erkek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…