- 25 Haziran 2020
- 55
- 21
- 38
- 28
- Konu Sahibi Morvebeyaz
Hanımlar Çin takviminin doğruluğuna inanıyor musunuz bu takvime göre bebeğin cinsiyeti doğru çıkan var mı aranızda? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde doğru çıkıyor diyorlar bende kızıma bakmıştım doğru çıktı ama üç kişiden biri yanlış olabiliyor sanırım. Şimdi ikinci gebeliğimde de takvime göre kız görünüyor pazartesi öğrencem cinsiyeti Bilgi veririmHanımlar Çin takviminin doğruluğuna inanıyor musunuz bu takvime göre bebeğin cinsiyeti doğru çıkan var mı aranızda? ☺
Ben birine göndermiştim erkek dedi doktor kıza benzettiPek tutmuyor ama tuttuğu da oluyor.Yani zaten iki şansvar ya kız ya erkek %50 ye 50☺ınstangramda 20 tl ücret karşılığında hesaplayan sayfalar var ben takip ediyorum.Cinsiyet hesaplaması arzum sayfanın ismi.Ben yaptırmadım ama hamile kalırsam düşünüyorum.Isterseniz bir inceleyin
Benimki yanlış çıktı :)Hanımlar Çin takviminin doğruluğuna inanıyor musunuz bu takvime göre bebeğin cinsiyeti doğru çıkan var mı aranızda? ☺
Ben baktığımda erkek di doğru çıkmıştıHanımlar Çin takviminin doğruluğuna inanıyor musunuz bu takvime göre bebeğin cinsiyeti doğru çıkan var mı aranızda?![]()
Hanımlar Çin takviminin doğruluğuna inanıyor musunuz bu takvime göre bebeğin cinsiyeti doğru çıkan var mı aranızda? ☺