Doğuma Hazırlık cin takvimi kiz, rus takvimi erkek hangisi dogru acaba???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

narin_yarim

allahim sen bebeklerimi koru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
179
2
316
kizlar sizce bu takvimlerden hangisi daha guvenilir. ben cin takvimi dogru diye biliyorum ama sizce hangisi?

kizlar sizce bu takvimlerden hangisi daha guvenilir. ben cin takvimi dogru diye biliyorum ama sizce hangisi?

Hiçbiri canım.Bunlara güvenme.Benim ne çin ne rus hiç biri tutmuyor.Bir kızım var onda erkek çıkıyor.3 hafta sonra Allahın izniyle oğlum olacak onda da kız çıkıyor.

evet canım takvim fakan hep faso fiso rabbim bilir hayırlısı neyse senin için onu nasip etsin ilk evlatsa ne olursa olsun öyle değilmi ama ikinci oldumu değişik isteniyo tabiki.

Benim rus takvimide çin takvimi de doğru çıktı her ikiside kız diyordu gerçekten de kızım olaalkisalkisalkiscak......çok mutluyum.

Canım arkadaşların dediği gibi sonucu ancak Allah (cc) bilir.
Fakat ben eglenmek için bakıyorum, zaman geçiriyorum diyorsan ki bende öyle diyerek bakmıştım ve rus takvimi daha mantıklı gelmişti. Çin takviminin bir mantıgı yok yada ben anlamadım. Ama rus takvimini iyi araştırırsan işte eşler arası doğum tarihlerinden, taze kan diye bir olaya giriyor. ve kimin kanı taze ise onun cinsiyetten oluyor.
Bana çin takvimi kız dedi, rus takvimi erkek. Tarihlerden de eminim o yüzden tarih şüphemde yoktu.

Herşeydenönemlisi Rabbim sağlıklısını versin inş.

bilemem ama biz 5 kardeşiz,çin takvimine göre hepimiz de doğru çıkıyoruz. Aynı takvimi yangelerime uyguladım,birinin 5 çocuğu var onunda tutuyor;diğerinin çocuğu var onunda tutuyor.hepsi tutuyor ama. çin takvimi inandırıcı bence :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

ne çin takvimi ne rus takvimi hiçbirine inanma benim bu tür takvim tahmin yöntemi ne var sa hepsinde erkek çıkıyodu allah nasip ederse bi kızım olacak

Canım arkadaşların dediği gibi sonucu ancak Allah (cc) bilir.
Fakat ben eglenmek için bakıyorum, zaman geçiriyorum diyorsan ki bende öyle diyerek bakmıştım ve rus takvimi daha mantıklı gelmişti. Çin takviminin bir mantıgı yok yada ben anlamadım. Ama rus takvimini iyi araştırırsan işte eşler arası doğum tarihlerinden, taze kan diye bir olaya giriyor. ve kimin kanı taze ise onun cinsiyetten oluyor.
Bana çin takvimi kız dedi, rus takvimi erkek. Tarihlerden de eminim o yüzden tarih şüphemde yoktu.

Herşeydenönemlisi Rabbim sağlıklısını versin inş.

Bunlar belirli istatistiklere göre uygulanan yöntemler kesinlik olamaz.Dogru olanı Allah bilir.Sadece eğlence amaçlı bakılabilir. Benim 4.5 yaşında kızım var cin takviminde kız çıkıyordu. Şimdi yine bebek bekliyorum cin takviminde erkek rus takviminde kız çıktı. Iki ayrı doktor cinsiyet inin erkek olduğunu söyledi.

Back
X