Kimi tutuyor hep diyor benim iki kızım var bu sefer birde oğlum olsun istiyorum öyle sorayım dedimÇin takvimi kız diyordu kız çıktı cinsiyeti. Benim tuttu.
Hangi uygulama kuzum oBenim kullandığım uygulama yanlış hatırlamıyorsam erkek diyordu ama internette dolanan Çin Takvimi listesine göre kız görünüyor. Erkek cinsiyeti
Femometer anacım, uzun bi süre erkek gösteriyodu ama o ayı hiç hatırlamıyorum yine de aklımda erkek kalmışHangi uygulama kuzum o
Ay bende onu kullanıyorum adet ve ilişki işaretleme dışında özelliklerini incelememişim demek ki bi detaylı bakayım kuzum sağolasınFemometer anacım, uzun bi süre erkek gösteriyodu ama o ayı hiç hatırlamıyorum yine de aklımda erkek kalmış
Hemencik takvimin altında yazıyodu bu ay hamile kalırsanız çuciniz erkek olcak kız olcak vs, güzel uygulama hala kullanıyorum. Rica ederim kuşAy bende onu kullanıyorum adet ve ilişki işaretleme dışında özelliklerini incelememişim demek ki bi detaylı bakayım kuzum sağolasın
Yaaa öyle mi baya iyiymiş ilk hamileliğimde görümce sitenin birinden bakmıştı erkek olacak yazıyodu ama Allah bilir tabi yine demiştiHemencik takvimin altında yazıyodu bu ay hamile kalırsanız çuciniz erkek olcak kız olcak vs, güzel uygulama hala kullanıyorum. Rica ederim kuş
Bende indirdim cnm şimdi iki kızım var üçüncüyü istiyoruz bakalım sağlıkla ne. GekicekHemencik takvimin altında yazıyodu bu ay hamile kalırsanız çuciniz erkek olcak kız olcak vs, güzel uygulama hala kullanıyorum. Rica ederim kuş
Benim çin takviminde kız çıkıyordu dün ogrendim erkek bizde tutmadıKizlar Çin takvimi doğru çıkıyor mu deneyenler var mı
Saglikla gelsin cnmBenim çin takviminde kız çıkıyordu dün ogrendim erkek bizde tutmadı