çin takvimi doğruluğu

canobebek

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
707
20
318
arkadaşlar bir oğlum var ikinciye hamile kalmak istiyorum, her şeyden önce sağlıklı olsun tabiki ama bir kızım olsun çok istiyorum...
çin takvimine takmış durumdayım. sürekli plan yapıyorum. çevremde tutmayan da tutan da var..sizce çin takvimi doğruluğu nedir. bir de çok fazla çin takvimi var.. yardımcı olursanız sevinirim.

allahın işine kımse karısamaz çin takvımı eglenceden baska bırsey degıl bazılarında tutabılır tabıkı sonucta erkek yada kzı dıye bakıyposun birinden bırı olcagına göre kımının denk gelebılır benım mesela hamıleyken kız görünüyordu cın takvımı ama oglum oldu cok cinsiyet belırlemek ısteyen olursa bunun yolu tıpta var tüpbebekte cınsıyet secımı ısteyen bu yolu uygulayabılır:))

arkadaşlar bir oğlum var ikinciye hamile kalmak istiyorum, her şeyden önce sağlıklı olsun tabiki ama bir kızım olsun çok istiyorum...
çin takvimine takmış durumdayım. sürekli plan yapıyorum. çevremde tutmayan da tutan da var..sizce çin takvimi doğruluğu nedir. bir de çok fazla çin takvimi var.. yardımcı olursanız sevinirim.

ben doğru olduğuna inanmıyorum,tutanlarınki de tesadüf bence,benim kız gözüküyordu ama 1 ay snra bir oğlum olacak inşallah,allah gönlünüze göre versin....

yapar yapmaz oluyormuki sizde çocuk
biz kaç aydır deniyoz da :64:

ben ilk hamile kalmaya karar verdiğimde 3 ay denedim ,3.ayda oldu ama düşük yaptım ,doktor snra 3 ay korunacaksın dedı, korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kaldım çok sukur, allah kımsenın kucagını bos bırakmasın,sevgiler....

Çin takvimine göre oğlum olması gerekiyordu ama iki farklı doktordan kesin kız olduğunu öğrendik. Yumurtlama gününü kesin olarak öğren ilk önce ( eczanelerde testler var) Erkek istiyorsan yumurtladığın gün kız istiyorsan yumurtlamandan yaklaşık 1.5 gün önce ilişkiye girmeniz gerekiyor. Erkek spermleri hızlı kız spermleri ise daha ağır hareket ederler.

Back
X