Çin Takvimi doğru mu

Arkadaşlar çin takvimine bakıpta doğru çıkan var mı
Bende çok merak ediyorum daha önce Çin takvimine bakmıştım ama Çin yaşımıza göre bakmak gerekiyormuş öyle olunca cinsiyet değişti birde Rus takvimi var acaba kaç kişinin ki tutuyor böyle bir anket ekleyebilir miyiz?

Ben 2 gün önce otomotik hesaplamadan baktım . Otomotik hesaplamada yaşa 1 veya 2 otomotik olarak ekliyor . Arkadaşımın bebeğini erkek gösterdi ama kız yeni doğum yaptı arkşım yani bende önce doğrudur filan diodum ama kesinlikle yalan 21 yaşındaki kızın Ocak dışında hep kız bebeği olması mantıklı geliyo mu ? ZTen Çin'de bayanların doğum istatiklerine göre hazırlanmış denk geliyo bazıların ki onun dışında yaşan allahtan başkası bilemez

Çin takviminde yapılan yanlış Mart ayından sonra yaşınıza +1 eklemek. Maalesef doğru çıkıyor. Bende +1 eklemeden bakmıştım cinsiyet başka gözüküyordu. Temmuz doğumluyum yaşıma +1ekleyince Dr. Dediği gibi çıktı sonuç.

Ben 2 gün önce otomotik hesaplamadan baktım . Otomotik hesaplamada yaşa 1 veya 2 otomotik olarak ekliyor . Arkadaşımın bebeğini erkek gösterdi ama kız yeni doğum yaptı arkşım yani bende önce doğrudur filan diodum ama kesinlikle yalan 21 yaşındaki kızın Ocak dışında hep kız bebeği olması mantıklı geliyo mu ? ZTen Çin'de bayanların doğum istatiklerine göre hazırlanmış denk geliyo bazıların ki onun dışında yaşan allahtan başkası bilemez
Haklısın bencede dediğin doğru. Umarım bendede yanılır. Allah'tan başkası bilemez.

bende tutmadı kız diyordu ama erkek çıktı bir çok arkadaşımda tutmuş

arkadaşıma yaptık tuttu ama güvenmemek gerekir yinede böyle şeyler eğlenceliktir Allahtan başka kimse bilemez ki :))

Benim ilk çocuğum kız görünüyordu erkek oldu. Şimdi de erkek görüyor kız olur mu acep? :)

Back
X