- 19 Kasım 2014
- 212
- 1
- 44
- 298
- Konu Sahibi nazli melek
Kizlar bu cin takvimi dogru cikiyor Çin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti Hesaplama - Welcome Baby sizde denermisiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce baktım SAT tariğine göre erkek görünüyor. Haftaya perşembe doktor randevum var cinsiyetini öğrenecem inşallah öğrendikten sonra bi daha yazıcamKizlar bu cin takvimi dogru cikiyor Çin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti Hesaplama - Welcome Baby sizde denermisiniz ?
16 haftada beli olmustu birincisi , en erken sanirim 12 haftadabenim de son adet tarihime göre kız çıktı,
henüz 5+3'üz bugün, cinsiyet ne zaman öğreniliyor bilmiyorum :)
Benim oglumda çin de rus da erkek diyordu. Simdi ikisi de kiz diyor. 2-3 hafta icinde ogrenicem
Gecmis yillari dogru gostermiyor sanirim sadece 2024 yili icinMerak ettim şimdi baktım bana kız çıktı ama oğlum var
Kizlar bu cin takvimi dogru cikiyor Çin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti Hesaplama - Welcome Baby sizde denermisiniz ?
Hahahh öyle mi peki mademGecmis yillari dogru gostermiyor sanirim sadece 2024 yili icin
Hangi yil dogum yaptinizBendede doğru çıkmıştı.
Benimde ilk kizimi erkek cikardi heralde gecmis yillar icin dogru degilMerak ettim şimdi baktım bana kız çıktı ama oğlum var
Benim de doğru çıktıKizlar bu cin takvimi dogru cikiyor Çin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti Hesaplama - Welcome Baby sizde denermisiniz ?
Hangi yil dogum yaptiniz
Hamilemisiniz su an yoksa dogurdunuz mu ?Benim doğru çıkmadı. Kız diyor ama erkek :)
Su an hamilemisinizBenim doğru çıkmadı. Kız diyor ama erkek :)