cin fikirli hatunlarr..

4şeklinde pasta yaptır.
Üstünde 4tane mum olsun.
Odayı 4tane balon 4tane büyük mumla süsle.
Gün içinde sabah kuşluk öğlen ikindi olmak üzere 4kere "seni seviyorum"mesajı at.
Bilmem aklıma gelmiyor başka...

guzel anılarınız olan resımlerı balonların ucuna asın .. balonlarıda gazla sısırın kı tavana ucsunlar.. bırsuru balonnun ucunda resımlerınız notlarınız.. yatak odasına koyabılırsınız..

yakınlarınızı 4. yılınızı kutlayan videolar çekin 10 15 kişiden sonra siz kendi duygularınızı söyleyin.bu videoyu da 4 rakamlı pastanızı yemeğinizi vs. yedikten sonra loş bi ortamda romantik romantik izleyin :4:

ben birinden duymustum.
esi eve geldiginde tüm isiklar kapaliydi, koridorda mumlar yaniyordu. ok isareti olarak yere dizip yakmisti mumlari. esi ok isareti mumlari takip ederek yürümüstü.
sonunda kalp vardi, mumlari kalp seklinde dizmis.
kalbin icinden ok isareti vardi. o ok tam yatak odasini isaret ediyordu.:16:
iceride hatunun esini nasil bekledigini siz düsünün:1:

bu ok olayini siz misafir odasindada bitirebilirsiniz, süper bir sofra ile :28

bir fikrim daha var, ama yazarsam cok uzun olacak. belki sonra yazarim:24:

ya kızlar benım bı sorunum var..
şimdi benım kocam olcak zaat ile benım tanısma yıldonumumuz gelıyor.
4 seneyı kutlayacagız..
ona cok degısık bırsey yapmak ıstıyorum ziraa
ilk evliyken tanısma yıldonumumuz olcak...
aklıma bırkac bısey geldı ama sızlerdende fıkır almak ıstıyorum..
mesela arkadaslarımızın cep telefonundan kocama herkezın 4 yazıp mesaj olarak atmasını dusundum..
akşama kadar düşüncek bu 4 ne kı falan dıye.. yaklaşık bi 15 kısıye falan attırsam olur..
marsmallowlu pasta yapıcam.. bırde evımızın gırıs kapımıza 4 yazıcam kocaman..
aklıma bunlar geldı ama nolur degısık bırsey yapan bılen yapabılecek olan bole seylerı seven
ciciş bayanlarımız varsa bana yardım etsınler..
bıde cam fanusta balık düşündüm hediye..
ama balıklara kıyamıyorum..
çok küçük biryere hapsetmek ve onlara omur bıçmek kötü geliyor bana :S:14::14:
yardımınıza ıhtıyacım var..
bu dert degıl demeyın... en kötü derdim bole olsun ama o gün cok özel olmalı.. daha 6 aylık evliyim..
sizlere ihtiyacım var..

:9: ne güzel dertler varmış bu bölümde. sadece bu mesaja göre cvp yazıyorum.

bence 4 fikri pek beklediğiniz gibi olmaz. akşama kadar beklemek yerine, ilk mesajlarda arayıp sorabilir bu neyin 4' ü diye.

onun yerine, ayakkabısının içine, cebine, cüzdanına, çantasına(varsa), paltosuna, arabaya vb yerlere 4 yazan post-it ler yapıştırabilirsiniz. çok unutkan biri değilse, belki farkındadır yıldönümünün, ya da uyanık biriyse hemen anlar yıldönümü olduğunu...
ben olsam tarihi de parça parça yazarak koyarım, daha gizemli olur :10:
5 ocak 2009 ise mesela; 5 - 1- 9 - 4 gibi sayıların her birini bir kağıda yazardım. kafası karışırdı.
evin girişine de o günle ilgili bir kelime veya yer adı, foto gibi birşey koyabilirsiniz... direkt çağrışım yapmayan birşey olsun.

yeni fikir gelmiyor aklıma, sürpriz konularında iyi sayılmam.
size mutluluklar dilerim, nice yıllara.

sevdiğiniz fotoğraflar ve size özel şarkınız varsa, moviemaker vb programlarda klip yapın. tv ye takın geleceği saatte. sesi kısık olsun. evde ışıklar kapalı olsun, antredeki ampulu gevşetin uygunsa :) evde olmadığınızı düşünsün, gelmesine yakın, arayın, marketteyim, birşey istiyor musun diye sorun...
derinden gelen sesi ve tv nin ışığını takip etsin. ekranı görünce yüzünü görebileceğiniz bir yerde durun bakalım :)
evinizin şeklini, yerleşimini bilmiyorum ama benzer birşey yapabilirsiniz. hatta ben de bunu uygulayayım bir ara :) kendim için orjinal fikir bulamam genelde...
---

farklı bir öneri;
dışarıda bir restoranda yer ayırın. siparişi verin. ilk gelen servis tabağına veya en iyisi en son tatlı servisinde, tabağın altına, ona özel bir not yazın (kapalı bir şekilde verirsiniz garsona)... tatlınız özel bir 4 pastası da olabilir. ikinizin fotosunu bastıracağınız minik bir pasta veya...
((garsonu ayarlamayı ya rezervasyon sırasında, ya da o gün, lavabo bahanesiyle kalktığınızda yapın. o lokantanın da güya birşeyi çok tavsiye ediliyormuş, meraktan gitmişsiniz gibi yapın. ya da güya başka arkadaşlarla buluşacaktınız da son dk da sizi ekmişler gibi... ))
o notu okuyana kadar hiçbir şeyden bahsetmeyin.
sonrasında yüzünü görün...
bence ne yaparsanız yapın da olayı anladığında yüzünü görmeye çalışın. en güzel yanı bu olacaktır :)
---

4 dört 4 dört 4 :ssz:
ben okurken sıkıldım, adamı düşünemiyorum, çok çocukca,
aklıma 1 yaşındaki bebeklere yaptırılan pastalar geldi 1 şeklinde pasta:55:

4 dört 4 dört 4 :ssz:
Ben okurken sıkıldım, adamı düşünemiyorum, çok çocukca,
aklıma 1 yaşındaki bebeklere yaptırılan pastalar geldi 1 şeklinde pasta:55:

sizin daha güzel bi fikriniz varsa bizi aydınlatmanız ne kadar güzel olur..!!!!!!!

sizin daha güzel bi fikriniz varsa bizi aydınlatmanız ne kadar güzel olur..!!!!!!!

bunu özel gün olarak kutlamak istiyorsanız, dışarı çıkıp, güzel bi yer kiralayıp romantik bi yemek yiyerek,
ve tanışma zamanlarınızdan bahsederek, aşk dolu sevgi dolu bi akşam yaşarsanız daha mantıklı olmaz mı?

arkadaşlarımdan telefonuna 4 yazıp attıracağım çok tuhaf geldi k.bakma..

bunu özel gün olarak kutlamak istiyorsanız, dışarı çıkıp, güzel bi yer kiralayıp romantik bi yemek yiyerek,
ve tanışma zamanlarınızdan bahsederek, aşk dolu sevgi dolu bi akşam yaşarsanız daha mantıklı olmaz mı?

arkadaşlarımdan telefonuna 4 yazıp attıracağım çok tuhaf geldi k.bakma..

görüş farklılıkları..fikriniz için teşekkürler

Valla 4 muhabbeti bana da pek hoş gelmedi,hele arkadaşlardan mesaj atmak apayrı mevzu.:ssz: Sevdiği yemekleri yapmak,sevdiği tatlıdan yapmak,en şık halinizle görünüp kocaman gülümsemek en güzel hediye bence.:24:

bayanlar fıkırler ıcın cok tesekkur ederım...
kendımı ağaoğlu reklamında gibi hissediyorum..
aklıma ne gelırse bu degıl buda degıl moduna gectım:1:
ama hala bırsey bulamadım sızlerın fıkırlerıylede bırseyler bırlestırdım
ama yok yaa ıstedıgım bu degıl yanı..
tanısma yıldonumumde evlenme teklıfı almıstım..
ve agzım acık kalmıstı..
benım ııcn yaptıklarının sonu hıc gelmedı
ssaat bası bı süpriz yaptı bana..
bende öle bırsey ıstıyorumm :ssz::ssz:

bayanlar fıkırler ıcın cok tesekkur ederım...
kendımı ağaoğlu reklamında gibi hissediyorum..
aklıma ne gelırse bu degıl buda degıl moduna gectım:1:
ama hala bırsey bulamadım sızlerın fıkırlerıylede bırseyler bırlestırdım
ama yok yaa ıstedıgım bu degıl yanı..
tanısma yıldonumumde evlenme teklıfı almıstım..
ve agzım acık kalmıstı..
benım ııcn yaptıklarının sonu hıc gelmedı
ssaat bası bı süpriz yaptı bana..
bende öle bırsey ıstıyorumm :ssz::ssz:

Bir özel mesaj atıyorum size,o siteye bir göz atın.:34:

yat turu sırasında, lazerle boğaz köprüsüne yazılar yazdırabilirsiniz..

ağaoğlu gibi bu hiç değil dersen dahada bilemiycem :1::1:

Son düzenleme:
Benim nişanlımda pek romantiktir. Böyle süprizleri yapmayı çok sever. Bende tam bir odunum sanırım hiç beceremem:52:
Yazılanlardan bizde nasiplenelim:37:

Mesaj olayına bencede girmeyin. O gün size özel kalsın başkalarını karıştırmayın.. Yinede siz bilirsiniz..

Back