cin fikirli hatunlarr..

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
ya kızlar benım bı sorunum var..
şimdi benım kocam olcak zaat ile benım tanısma yıldonumumuz gelıyor.
4 seneyı kutlayacagız..
ona cok degısık bırsey yapmak ıstıyorum ziraa
ilk evliyken tanısma yıldonumumuz olcak...
aklıma bırkac bısey geldı ama sızlerdende fıkır almak ıstıyorum..
mesela arkadaslarımızın cep telefonundan kocama herkezın 4 yazıp mesaj olarak atmasını dusundum..
akşama kadar düşüncek bu 4 ne kı falan dıye.. yaklaşık bi 15 kısıye falan attırsam olur..
marsmallowlu pasta yapıcam.. bırde evımızın gırıs kapımıza 4 yazıcam kocaman..
aklıma bunlar geldı ama nolur degısık bırsey yapan bılen yapabılecek olan bole seylerı seven
ciciş bayanlarımız varsa bana yardım etsınler..
bıde cam fanusta balık düşündüm hediye..
ama balıklara kıyamıyorum..
çok küçük biryere hapsetmek ve onlara omur bıçmek kötü geliyor bana :S:14::14:
yardımınıza ıhtıyacım var..
bu dert degıl demeyın... en kötü derdim bole olsun ama o gün cok özel olmalı.. daha 6 aylık evliyim..
sizlere ihtiyacım var..

iyi hoş düşünmüşsünüz de artık evlendınız bu güzel fikirleri evlilik yıl dönümünuze saklasaniz olmaz mi ?

Başlığı görünce bizi çağırıyosun sandım :27:
Ama ince işlermiş :8: onu bilemeyeceğim de bence yeterince özel gün var zaten..
Tanışma yıl dönümü ayrı evlilik yıl dönümü ayrı kutlamak zor iş..

Aklıma bişey gelmedi pek bu konularda çok ta yaratıcı değilim ama fikirleriniz çoook tatlı. Çok begendim yazmadan edemedim.:8:
Mutluluklar..

Başlığı görünce bizi çağırıyosun sandım :27:
Ama ince işlermiş :8: onu bilemeyeceğim de bence yeterince özel gün var zaten..
Tanışma yıl dönümü ayrı evlilik yıl dönümü ayrı kutlamak zor iş..

bebegım kocanı seversen hergun kutlama...
ama uzun zamandır bırbırımıze bole bırsey yapamadık..
koşuşturmaktan..
ihtiyacızımız var yanı boyle bır gune..
fıkır bulun yaa..
uyku uyuyamadım dun gece...
kocam bır kere gülümsesin dünyalara bedel...

bebegım kocanı seversen hergun kutlama...
ama uzun zamandır bırbırımıze bole bırsey yapamadık..
koşuşturmaktan..
ihtiyacızımız var yanı boyle bır gune..
fıkır bulun yaa..
uyku uyuyamadım dun gece...
kocam bır kere gülümsesin dünyalara bedel...

Cicim madem kocanı seversen hergün kutlama modunda
Bu adam bu kadar sevilirken gülümsemiyor mu zaten :37:

Neyse benim fikrim yok Elif diye bi arkadaş bu dalda uzman ama o da bugün yok Pazartesi gelir
Görürsem yollarım sana :6:

valla benimde aklıma bir fikir gelmiyor. ama senin şu 4 olayını beğendim.
sıkı sıkı tembih et de söylemesinler :27:

kimsede fikir vermemiş. bende takip edicem ama gelecek yıldönümüz için fikir olur bana :)

ha bu arada düşüneceğim de :))

Cicim madem kocanı seversen hergün kutlama modunda
Bu adam bu kadar sevilirken gülümsemiyor mu zaten :37:

Neyse benim fikrim yok Elif diye bi arkadaş bu dalda uzman ama o da bugün yok Pazartesi gelir
Görürsem yollarım sana :6:

Canım gülümsüyor ama o gun ayrı bı gulumsesın :) elifi bulun bana :) ya kımse yrdım edemıyo bana :(

valla benimde aklıma bir fikir gelmiyor. ama senin şu 4 olayını beğendim.
sıkı sıkı tembih et de söylemesinler :27:

kimsede fikir vermemiş. bende takip edicem ama gelecek yıldönümüz için fikir olur bana :)

ha bu arada düşüneceğim de :))

Dusun canım nolur ya walla çaresızım

beğenirmisiniz ßilmiyoRum ama :) sms olayı bende sama çünkü bu özel gün ikiniizn baskalrı hiç olmamaı yer almamı herşey sende ve ondan bitmeli :) öncelikle sabah ekmeiğine işe giderken yağın üstüne bal sür 4 yazaraak o onu yerken almış aldığın bi dört rakamlı anahtarlığı anahtrlına tak :)) akşam kapıyı açmaki o anahtrla açsın :))) :)))))))) daha sonra eşin gün içinde aradğında 4 saattir iş yapyorum döööörtttt die gülerek vugula:))) daha sonra akşama hazırlıklara ßaşla :) güzeel kocaman bir pasta al veya yap üzerinde ufak ufak dörtler olsun renkli kremallrla 4 rakamlarıyka kurabiyeler yap :) aklına o 4ü iyice sOk yani :) sonrada bi yastık yaptır güselce 2nzin resmi olan üzerine de tarihi yazdır 4.12.2010 6. yılımız kutlu olsun vs vs:))) güselde bi akşam yemeği gecede güsel bir uyku :Pp

arkdasımın eşi buna bayılmıştı:))))))) fakat herkesin zevki farklı bazsına sçma glir bazsına farklı gelir :)

ama tanışma yılı genelde sevgiliyken olur:) evlilik yılı önmli bnce çokta önemseme yani :) yıl dönümü felan olsa güzel ir kitap yazarsın eşine ufak ufak sayafalrdan oluşan nebiliiym mumlar çicekler süslemeler pastalar :) daha çok fikir olur ama Allah yardmcn olsn:)))))))))

bence kocaman bi pasta yap üstüne 4 yaz oturup yiyin sonra:52:
evliyken tanışma yıldönümü kutlamak garip geldi bana fazla romantik olması fln biraz abartı olmaz mı tabi siz bilirsiniz:34:

bence kocaman bi pasta yap üstüne 4 yaz oturup yiyin sonra:52:
evliyken tanışma yıldönümü kutlamak garip geldi bana fazla romantik olması fln biraz abartı olmaz mı tabi siz bilirsiniz:34:

bencede erkek bunu çokta önemsemez sanmıyorum yeri gelior yıl dnmünü bile önemsemeynler var hemde böle oyunları genlde sevmes erkek :) romantk bir yemek ve gecesinde güsel biten bi oda keyfi onlra en büyük ödül:)))

tanışma yıl dönümü ay yıl dönümü vs vs bana saçma geliyor .sürekli birşeyler kutlamak gerekmez .ama illa birşey yapmak istiyorsanız alırsınız bir hediye tamam pasta ne ya doğum günü mu bu

Erkekleri kasıyor böyle şeyler bende çok yaptım zamanında eline hediye verdik süpriz yaptık adamın tek dediği teşekkür ederim aşkım yemekte ne var :52:

Son düzenleme:
Canım benim arkadaşım eşine yıldönümlerinde bir site vardı beğendiğin sevdiğin sinema filminin afişini sen ve erkek arkadaşının resimlerinden afiş yapıyordu ondan yaptırmıştı. Sonra küçün renkli yapışkanlı not kağıtlarına notlar yazmıştı evin her yerine yapıştırmıştı dış kapının üstüne kadar , kapıda onu ikisinin resminin olduğu tişört ve 2 yazan tişörtle karşılamıştı 2. yılları idi onlarında. uçan balon alıp hepsinin ucuna not bağlamıştı :) ondan öncekindede bu tarz şeyler yaptırmıştı ve sevdiği arkadaşlarının yıldönümü mesajlarını tek tek videoya çekip cd yaptırmıştı aralarında kendilerine ait resimler ve onların şarkısı ben pek anlamam bu konulardan ya üzgünüm :)

Back