çin de yaşayan, yada tanıdığı olan var mı?

A amberin abla o dedigin foto bir otopsi goruntusuymus. Kafasina tasma takilan cocuk da kendi anne babasi yapmis.
O elinde ekmek annesinin basinda aglayan cocuk da bir trafik kazasından goruntuymus...
Bunların doğruluk payı nedir peki? Hangisine inanacağımı şaşırdım

Gercekten mi?

Niye böyle insafsizca resimleri paylaşıyorlar

Japonya neden yürüyüş yapti bu zulme karşı sahte olduğunu japonya anlamazmi

Zulum elbet var ama böyle degil. Yoksa o cocuk videosu falan gerçek. Hani dovuluyor falan. Ama o fotolar falan hepsi yalan..
Dedigim gibi fitreleri kopartmaya calisan çetelerin isi bunlar maalesef. . Japonyayi bilemiyorum inanki. O haberi tam bilmiyorum..

bende bunu merak ediyorum canım. Yani 10 yıl boyunca her yolların a getirmediği Doğu tükistan lıyı öldürseler kim kalacak tı ki şimdi eziyet edebilecekleri. Ama yalan haber olsa bu Çin çıkıp ya işte aramalar burda oruçta tutuyor Namazda kılıyor kimsenin kimseyi öldürdüğü yok demezmi. Birde bunca sahte çıkan resim. Yani birileri iyilik yapayım derken kötülük yapıyor. yada bilerek yapıyor insanlar sahte resimler çıkınca yazılan çizilen e itibar etmez. Doğu Türkistan sessizliğe boğularak zulüm görür diye. Benim kafam sırf bu yüzden karıştı mesela. oturup onlar için dua ediyorum. Ama diyorum sonraya acaba yok mu bu olaylar. Varsa neden sadece ramazan yaklaşırken çıkıyor bu haberler.

Ingilizcem yok
Bende twitter da gordum resimleri çok üzüldüm gercekten
Şimdi biraz daha farklı düşünmeye başladım bu paylasimlardan sonra

Gerçekten bu olayların doğruluğunu bende çok merak ediyorum çünkü çok huzuzrsuzum.Şimdi burdan yazılanlara göre yalan dolan habeler fakat ya Japonya neden yürüyüş yaptı peki

bu konu benimde kafamı çok kurcalıyor.suriyelilere yardım ederken doğu türkistan a gazzeye filistine niye yardım edemiyoruz bunları çok düşünüyorum. herşey gerçekten fotoğraflarda olduğu gibi mi.gerçeği ne derece bize yansıtıyorlar emin olmak istiyorum. o fotoğrafları gördükçe duyarsız kalmamak iiçin paylaşıyorum ama içim kan ağlıyor.bu konuyu açmanız çok iyi oldu.umarım gerekli cevaplarıda buluruz

Sahte resimler göz önüne alınınca bende sizin gibi düşünüyorum. Ama Çin den bir ses çıkamayınca bu sefer başka bir şüphe düşüyor içime. Bende o işkence resimlerinin olduğuna inanmıyorum yada inanmak istemiyorum. Gerçi o insanlarda bir şekilde bir yerde işkenceye maruz kalmışlar ama olaya dönersek. Nerden tutsam elimde kalıyor o yüzen şu anda orda olan veya tanıdığı olan birinin direkt gördüklerini çok merak ediyorum.

Simdi bu site bu konuyu da "ayyy siyasett"diye kapatirsa yuh diyecegim artik.

Ben de merak ediyordum bunu ya. Çoğu eski resim ama biliyorum

Çin'de bir haber izledim daha önce. Küçük bir çocuğun üzerinden kamyonet geçiyor. Etrafında gelip geçenler var. Kimse de çocuğu almıyor ordan. Poşete bakar gibi bakıp geçiyordu herkes. Manevra yaparken defalarca üstünden geçti araba çocuĞun. Kameraya takılmış tı. Bencede çok acımasız lar. Hani bir ihmal den dolayı intihar eden Çinli çok yüceltildi ya. Bu intihar onların aşırı insan canı düşündüğü için değil. Inanılmaz disiplinli olmalarından kaynaklanıyor tahminimce

Gercekten mi?

Niye böyle insafsizca resimleri paylaşıyorlar

Japonya neden yürüyüş yapti bu zulme karşı sahte olduğunu japonya anlamazmi

Bildiğim kadarıyla japonyanın yurume nedeni çin ve doğu turkistan arasında cıkan 'catısmada' 18 kişinin öldürülmesi. Yani bu işkence olaylarıyla alakalı değil.

Belki de Çin çok önemsemiyordur Türkiyedeki sosyal medyanın tepkisini ki ortada öyle çoookta buyuk bir tepki yok. Sadece sosyal medyada insanlar çine lanet yagdırıyor. Başbakan, cumhurbaşkanı falan cıkıp tepki gösterdimi bilmiyorum belki onlar tepki gösterirse acıklama gelir.
Bizim evet cevremizdeki herkes suan bunu konusuyor yer gök bununla inliyor sanıyoruz ama dunya bazında bakarsak ateş olsak curmumuz kadar yer yakarız sosyal medyada yuhalayarak. Çinde pek sallamaz.
Yani ben böyle dusunuyorum ne kadar doğrudur bilemem.

Bende bu şekilde bir makale okumuştum. Çok büyük bir ayakkabı fabrikası. Insanlar vardiyalı çalışıyor ama bizim gibi iş çıkışı ev yok. 2 kişilik minicik ranzalı odalar. Bir vardiya uyurken diğeri uyanıyor. Bu böyle devam. Öyle haftada 1 tatil falan da yok. Iş yerinde gardiyan gibi usta başları ve heryerde konuşmanın yasak olduğu uyarıları. Ve yine dediğiniz ağ sistemini okumuştum.

Bildiğim kadarıyla japonyanın yurume nedeni çin ve doğu turkistan arasında cıkan 'catısmada' 18 kişinin öldürülmesi. Yani bu işkence olaylarıyla alakalı değil.
Anladim

Kac gündür tvlerde internette duygu sömürüsü yaşatıyorlar ve hiçbir devlet yetkilisi cikipta bu olaylar simdi yada eski diyebi açıklama yapmadı herkes birbirine mesaj yolluyo dogu turkistana sahip çık diye
Ister istemez bu resimleri görünce duygusallasiyoruz

başlarda ben de çok duygusal baktım ama su an şüpheliyim, net hayatımızı çok kolaylaştırdı evet ama bir o kadar da kafaları bulandırdı doğru yanlış karıştı2

harbiden bide şu var asimile diyoruz ama eksi de yazıldığı gibi bizim atalarımız da pekala Balkanlara yapmaya çalıştı bunu

bu şeye benziyo senin terörist dediğin karşı tarafın milliyetçisi kahramanı

Ermeniler de yıllardır kafatası dağından oluşmuş bir tabloyu bizi kestiler diye dünyaya servis etmiyo mu, arşivleri açalım diyosun ona da yanaşmıyolar

Simdi bu site bu konuyu da "ayyy siyasett"diye kapatirsa yuh diyecegim artik.
Sanmam şu an akış hiçte siyaset yönünde değil. gayet insani ve birçok kişi merak ta ediyor muş. Tabi inşallah siyasete dönmez de bilgisi olan birileri çıkıp bişeyler yazar. Ben çok istiyorum kafamda ki bu kirliliğin temizlenmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…