Arkadaşlar Doğu Türkistan olayları inanılmaz kafamı kurcalıyor. Sosyal medyada dünya kadar resim ve bir çoğu nun aslında başka olaylar veya zamanlarla alakalı olduğu yazılıyor.
Şimdi anlamadığım madem böyle bir zulum var neden sahte resimler le Bu haklı dava kirliliğe uğratılıyor.
Neden bu resimler özellikle ramazan ayı yaklaşırken ortaya çıkıyor.
Diğer bir yandan tüm dünyanın gördüğü bu resim haber vs olayları için Çin devlet adamları hiç ses çıkarmıyor.
Doğu Türkistan ın bir baskı altında olduğu doğrudur geçmişte çok sayıda idam gerçekleşmiş ama bu şiddet aynı şekilde devam ediyorsa biz nasıl Çin'le böyle rahat rahat ticaret yapıyoruz. Elimize yolda ne alsak made in China .
Komünist rejim savunucusu taraf öldürülen kesim için el kaide taraftarları diyor. Diğer taraf oruç tutana zorla içki içiriliyor vs vs diyor. Ama hep bir bilgi kirliliği var.
Yokmu orda yaşayan yada bir tanıdığı olan. Nolur aydınlatsın beni. Kulaktan dolma değil çünkü bende her görüşe sahip haber leri takip ediyorum. Ama iki tarafın haberleri de birbirine zıt.
Kaç gündür bana dert oldu öyle böyle değil.
Hangisi doğru o halde kaç gündür aklimdan çıkmayan bi resim var karnindan çıkarılmış bebek ve parçalanmış bi anne o resmi hafizamdan atamiyorum nasil aklimdan cikarabilirim bu vahşetiCinde arkadasim var bikac ay oncr turkiyeye gelmisti, d.turkistanin cok da sutten cikma ak kasik olmadigini soylemisti.
Uygur turk terorizmi filan da varmis.
Nette gordugun fotolar filan da hepsi yalan
https://eksisozluk.com/dogu-turkistan-olayinin-ozeti--4838592?p=1
Burada degisik bakis acilarini inceleyebilirsin.
Ben sinirdaki isid'den daha cok endiseliyim
Arkadaşlar Doğu Türkistan olayları inanılmaz kafamı kurcalıyor. Sosyal medyada dünya kadar resim ve bir çoğu nun aslında başka olaylar veya zamanlarla alakalı olduğu yazılıyor.
Şimdi anlamadığım madem böyle bir zulum var neden sahte resimler le Bu haklı dava kirliliğe uğratılıyor.
Neden bu resimler özellikle ramazan ayı yaklaşırken ortaya çıkıyor.
Diğer bir yandan tüm dünyanın gördüğü bu resim haber vs olayları için Çin devlet adamları hiç ses çıkarmıyor.
Doğu Türkistan ın bir baskı altında olduğu doğrudur geçmişte çok sayıda idam gerçekleşmiş ama bu şiddet aynı şekilde devam ediyorsa biz nasıl Çin'le böyle rahat rahat ticaret yapıyoruz. Elimize yolda ne alsak made in China .
Komünist rejim savunucusu taraf öldürülen kesim için el kaide taraftarları diyor. Diğer taraf oruç tutana zorla içki içiriliyor vs vs diyor. Ama hep bir bilgi kirliliği var.
Yokmu orda yaşayan yada bir tanıdığı olan. Nolur aydınlatsın beni. Kulaktan dolma değil çünkü bende her görüşe sahip haber leri takip ediyorum. Ama iki tarafın haberleri de birbirine zıt.
Kaç gündür bana dert oldu öyle böyle değil.
Boyle konularda asla ve asla resimlere vidyolara filan bakmam ben,Hangisi doğru o halde kaç gündür aklimdan çıkmayan bi resim var karnindan çıkarılmış bebek ve parçalanmış bi anne o resmi hafizamdan atamiyorum nasil aklimdan cikarabilirim bu vahşeti
FOTOGRAF PAYLASIP YARDIM ETMENIN AMACI BU VAHŞETİ DAHA COK INSANA TAŞIMAK VE ORDAKI INSANLAR ICIN DUA EDİLMESİNİ SAĞLAMAK...TABIKI BILIYORUZ PAYLAŞILDIĞINDA SORUN ÇÖZÜLMEYECEK AMA AMACIMIZ VE TARAFIMIZ BELLİ OLSUN.ŞAHSEN BEN BU DURUMAN COK ETKILENDIM FOTOGRAFLAR ESKI VEYA YENI BI ZULUM VAR ORTADA BEBEKLER ÖLDÜRÜLÜYOR BENIM DE EVLADIM VAR BU DURUMDA ELIMDEN SABAH AKSAM BU MUBAREK AYLARDA DUA ETMEKTEN BASKA ÇARE GELMIYOR MALESEF...Boyle konularda asla ve asla resimlere vidyolara filan bakmam ben,
Benm de psikolijim cok hassastr.
Bikac google aramasiyla yalan gercek abartma sansür kötü niyet farkli bakis açısı uluslararasi dengeler dengesizlikler tarih bugün dost düsman ......... az cok belli oluyor.
Makaleler vs okuyun, ingilizceniz varsa yabamci siteleri okuyun,
Face twitterrda ceset fotolari paylasarak olaylari anlayip analiz edip dogruyu bulup o insanlara yardim edecegini sananlar cok saçmaliyor
Gercekten mi?