- Emoji Skoru
- 291
- Puanlar
- 323
- Konu Sahibi acelyaozlem
-
Merhaba, aradan baya bir zaman geçmiş ama şuan ne durumdasınız tedavi oldunuz mu ? Bende de cin 1 var.arkadaşlar şunu sormak istiyorum...rahim ağzında cin 1 veya cin 2 geçiren var mı?ve bundan dolayı leep konizasyon geçirenler var mı?bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var....bu virüsler başka organlarada yayılır mı acaba? 1 ay önce ki smear sonucum temiz çıktı fakat korkuyorum...lütfen deneyimlerinizi paylaşın....
Merhaba, aradan baya bir zaman geçmiş ama şuan ne durumdasınız tedavi oldunuz mu ? Bende de cin 1 var.
Arkadaşlar cin 3 geçirdim 2 3 saatlik bi ameliyatla o sorunlu bölge temizlendi fakat sol tarafta ameliyat sırasında alınan inceleme dokusunda orayada sıçradığı söylendi ameliyatım nisan ayında tam 1 yıl olucak herhangi bi tekrar hissetmiyorum fakat çok zorlu bi dönem geçirdim
Çok tşk ederim, Allah bir daha yaşatmasın İnşallah, bende de cin 1 var ama kolposkopi yapıldı sadece leep yapılmadı 15 gün sonra kontrol için gideceğim doktora. bu arada hpv testimde şu yazıyor ;sizede çok geçmiş olsun.umarım şu anda bir sorun yoktur.
Çok tşk ederim, Allah bir daha yaşatmasın İnşallah, bende de cin 1 var ama kolposkopi yapıldı sadece leep yapılmadı 15 gün sonra kontrol için gideceğim doktora. bu arada hpv testimde şu yazıyor ;
Epikriz: 1-)Yüksek riskli HPV mRNA Analizi (Panther Aptims HPV, Cervista kontrol); (tip51,56,66,18,33,45,59,68,16,31,33,35,52,58) POZİTİF
2-) Olguda yüksek riskli HPV pozitivliği nedeniyle HPV tip 16 ve tip 18-45 çalışılmıştır.
HPV tİP 16: NEGATİF
HPV TİP 18-45: NEGATİF
tşk ederin inşallah öyle olur :)canım çok geçmiş olsun tekrar.15 gün sonra gittiğinde umarım bişey kalmamıştır.