- 30 Ocak 2018
- 94
- 146
- 8
- 35
- Konu Sahibi pinkworld89
-
kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
neyse ben eve gelince nazikçe bu anlamda bir şey hissetmediğimi söyledim.
gelen mesaj:
yol parası...5,5
pasta:13
kahve:8
çay:4
toplam 30.5 borcun var demiş. tiksindim ya
ben buna ne cevap veriyim.
orda da bana vermedi hesabı zorla ödedi.
güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın.............
Adresini ver yollayim manyak yazınkızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
gelen mesaj:
yol parası...5,5
güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın.............
kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
gelen mesaj:
yol parası...5,5
ya bu ne
böyle manyak mı olur
kızlar ben buna parasını yollayıp direkt engelliyim mi
bişey de demek istiyorum, bir de zorla ödedi hesabı
Yukarda mesajda matahari arkadasta yazmış fazla gönderya bu ne
böyle manyak mı olur
kızlar ben buna parasını yollayıp direkt engelliyim mi
bişey de demek istiyorum, bir de zorla ödedi hesabı
Tel operatorunu ogren ona göre parayı teline iade et salaginhesap numarası mı isticem bu manyaktan. nerden görüştüm.
ya acaba aklınca saka mı yapmaya calıstı..ama saka bile olsa cok densizmis...pes diyorum..bence de uzatma cevap dahi verme tenezzul edip
Sizin numaranızi nerden biliyo??kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
gelen mesaj:
yol parası...5,5
güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın..
ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
Sizin numaranızi nerden biliyo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?