- 1 Ocak 2022
- 152
- 55
- 28
- 29
- Konu Sahibi Masal123459
-
İyi ki bitti kanka boş ver :)Merhaba arkadaşlar 2 yıllık toksik ilişkimden nihayet kurtulmuş bulundum. Çok düşündüm ama hareketleri çok soğuttu. Cimri hareketleri sevgililer gününde bir yemeğe bile götürmemesi konuşmak istediği önemli bir konuda yağmur yağarken bile sırf çaya para vermemek için bir cafeye bile götürmemesi beni bıktırdı ikimiz de çalışan insanlarız ve ortaklaşa ödüyoruz çoğu şeyi ben onunla buluşmak bir yerlere gitmek isterken o hep maddiyati düşünüp kendini geri çekiyor bıktırdı kendinden soğuttu artık. Böyle bir insanla nasıl evlenecem diye düşündüm ve kendimi geri çektim çok da üzülüyorum keşke ilk anladığımda bıraksaydim 2 yıl düzelir diye beklemeseydim siz siz olun kimse düzelir diye şans vermeyin daha boka sarıyor herşey
Bu kadar cimrilik fazla ya ne var sanki bir çay ne kadar pahalı olabilir ruhunda var işteMerhaba arkadaşlar 2 yıllık toksik ilişkimden nihayet kurtulmuş bulundum. Çok düşündüm ama hareketleri çok soğuttu. Cimri hareketleri sevgililer gününde bir yemeğe bile götürmemesi konuşmak istediği önemli bir konuda yağmur yağarken bile sırf çaya para vermemek için bir cafeye bile götürmemesi beni bıktırdı ikimiz de çalışan insanlarız ve ortaklaşa ödüyoruz çoğu şeyi ben onunla buluşmak bir yerlere gitmek isterken o hep maddiyati düşünüp kendini geri çekiyor bıktırdı kendinden soğuttu artık. Böyle bir insanla nasıl evlenecem diye düşündüm ve kendimi geri çektim çok da üzülüyorum keşke ilk anladığımda bıraksaydim 2 yıl düzelir diye beklemeseydim siz siz olun kimse düzelir diye şans vermeyin daha boka sarıyor herşey
Sizde peygamber sabrı mi vardi bacım. Böyle birine iki gün katlamam ben yaMerhaba arkadaşlar 2 yıllık toksik ilişkimden nihayet kurtulmuş bulundum. Çok düşündüm ama hareketleri çok soğuttu. Cimri hareketleri sevgililer gününde bir yemeğe bile götürmemesi konuşmak istediği önemli bir konuda yağmur yağarken bile sırf çaya para vermemek için bir cafeye bile götürmemesi beni bıktırdı ikimiz de çalışan insanlarız ve ortaklaşa ödüyoruz çoğu şeyi ben onunla buluşmak bir yerlere gitmek isterken o hep maddiyati düşünüp kendini geri çekiyor bıktırdı kendinden soğuttu artık. Böyle bir insanla nasıl evlenecem diye düşündüm ve kendimi geri çektim çok da üzülüyorum keşke ilk anladığımda bıraksaydim 2 yıl düzelir diye beklemeseydim siz siz olun kimse düzelir diye şans vermeyin daha boka sarıyor herşey
Dayandım düzelir diyeSizde peygamber sabrı mi vardi bacım. Böyle birine iki gün katlamam ben ya
En büyük hata işte bu dayanmakDayandım düzelir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?