Cimri sevgilimden kurtuldum

Masal123459

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
152
55
28
29
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık toksik ilişkimden nihayet kurtulmuş bulundum. Çok düşündüm ama hareketleri çok soğuttu. Cimri hareketleri sevgililer gününde bir yemeğe bile götürmemesi konuşmak istediği önemli bir konuda yağmur yağarken bile sırf çaya para vermemek için bir cafeye bile götürmemesi beni bıktırdı ikimiz de çalışan insanlarız ve ortaklaşa ödüyoruz çoğu şeyi ben onunla buluşmak bir yerlere gitmek isterken o hep maddiyati düşünüp kendini geri çekiyor bıktırdı kendinden soğuttu artık. Böyle bir insanla nasıl evlenecem diye düşündüm ve kendimi geri çektim çok da üzülüyorum keşke ilk anladığımda bıraksaydim 2 yıl düzelir diye beklemeseydim siz siz olun kimse düzelir diye şans vermeyin daha boka sarıyor herşey

İyi ki bitti kanka boş ver :)

İyi olmuş sonra boşanıp bir bebek ile baba evinde bulurdun kendini

Bu kadar cimrilik fazla ya ne var sanki bir çay ne kadar pahalı olabilir ruhunda var işte

Sizde peygamber sabrı mi vardi bacım. Böyle birine iki gün katlamam ben ya

Ohhh harika yapmışsınız cimri insanla ömür geçmez en nefret ettiğim insan tipi bir de insan sevdiğiyle beraber olunca parayı düşünmemeli yaptığı çok çok yanlış

"Zararın neresinden dönsen kar'" demiş atalarimiz. Şükret ki döndün yoldan..buna yılım boşa gitmesin diye ömrünü harcamadin BDV'deki çoğu kadın gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…