- 1 Ocak 2022
- 152
- 55
- 28
- 29
- Konu Sahibi Masal123459
-
2 kurek daha toprak at,saglam olsun,pinti erkek ancak "irkik"tir benim gozumdeMerhaba arkadaşlar 2 yıllık toksik ilişkimden nihayet kurtulmuş bulundum. Çok düşündüm ama hareketleri çok soğuttu. Cimri hareketleri sevgililer gününde bir yemeğe bile götürmemesi konuşmak istediği önemli bir konuda yağmur yağarken bile sırf çaya para vermemek için bir cafeye bile götürmemesi beni bıktırdı ikimiz de çalışan insanlarız ve ortaklaşa ödüyoruz çoğu şeyi ben onunla buluşmak bir yerlere gitmek isterken o hep maddiyati düşünüp kendini geri çekiyor bıktırdı kendinden soğuttu artık. Böyle bir insanla nasıl evlenecem diye düşündüm ve kendimi geri çektim çok da üzülüyorum keşke ilk anladığımda bıraksaydim 2 yıl düzelir diye beklemeseydim siz siz olun kimse düzelir diye şans vermeyin daha boka sarıyor herşey
Çoğu zaman hesabı ben ödüyordum sırf birşeyler yapabilmek vakit geçirmek için sevdiğimi düşündüm ama olmayacağına karar verdim cimri insan bana göre bencil bir insandır2 kurek daha toprak at,saglam olsun,pinti erkek ancak "irkik"tir benim gozumde
Yeniden dogdum diyor sair:)Tüp Bebek Özel bölüm= Ben ne alaka?
Tüp Bebek Özel bölüm= Ben ne alaka?
Tüp Bebek Özel bölüm= Ben ne alaka?
Ahahaha ya kullanmayı yeni yeni öğreniyorum burayı hiç fark etmedimTüp Bebek Özel bölüm= Ben ne alaka?
Erkeğin cimrisi hiç çekilmez, niye neden filan deme, ders olmuştur sana , bundan sonra cimri birini hayatına istesen bile alamazsın. Güzellikler diliyorumAhahaha ya kullanmayı yeni yeni öğreniyorum burayı hiç fark etmedim
Çok teşekkür ederimErkeğin cimrisi hiç çekilmez, niye neden filan deme, ders olmuştur sana , bundan sonra cimri birini hayatına istesen bile alamazsın. Güzellikler diliyorum
Şimdi başka yerde açtım konuyu hiç fark etmedimErkek infertiiltesine acsaymissiniz konuyu. Tup bebege acmissiniz yanlis olmus.
Hayirli olsun bu arada.
Tek yandığım giden zamanım 25 yaşındayım keşke yoluma başkasıyla çıksaydımİnsan kaybettiği zamanına üzülüyor zaten, verdiğiniz karar isabet olmuş, tebrik ederim. Böyle parazit heriflerle ömür geçmez.
Daha çok gençsiniz, her şeyin en başındasınız. Bunları bir deneyim olarak görmeliyiz, gönlünüze göre birini inşallah bulacaksınız. Hayat dersi işte.Tek yandığım giden zamanım 25 yaşındayım keşke yoluma başkasıyla çıksaydım
Çok teşekkürler evet önemli olan geri dönülmez hatalar yapmamakDaha çok gençsiniz, her şeyin en başındasınız. Bunları bir deneyim olarak görmeliyiz, gönlünüze göre birini inşallah bulacaksınız. Hayat dersi işte.
BBaskaŞimdi başka yerde açtım konuyu hiç fark etmedimil8ki
Erkek infertiiltesine acsaymissiniz konuyu. Tup bebege acmissiniz yanlis olmus.
Hayirli olsun bu arada
Başka yerde açtım ama bu kadar yorum gelmediErkek infertiiltesine acsaymissiniz konuyu. Tup bebege acmissiniz yanlis olmus.
Hayirli olsun bu arada.
İnsan kendi eksiklerini başkasına aldırır mı ya kendine parasıyla bir şey aldığını duymadımErkeğin cimrisi hiç çekilmez, niye neden filan deme, ders olmuştur sana , bundan sonra cimri birini hayatına istesen bile alamazsın. Güzellikler diliyorum
TebriklerMerhaba arkadaşlar 2 yıllık toksik ilişkimden nihayet kurtulmuş bulundum. Çok düşündüm ama hareketleri çok soğuttu. Cimri hareketleri sevgililer gününde bir yemeğe bile götürmemesi konuşmak istediği önemli bir konuda yağmur yağarken bile sırf çaya para vermemek için bir cafeye bile götürmemesi beni bıktırdı ikimiz de çalışan insanlarız ve ortaklaşa ödüyoruz çoğu şeyi ben onunla buluşmak bir yerlere gitmek isterken o hep maddiyati düşünüp kendini geri çekiyor bıktırdı kendinden soğuttu artık. Böyle bir insanla nasıl evlenecem diye düşündüm ve kendimi geri çektim çok da üzülüyorum keşke ilk anladığımda bıraksaydim 2 yıl düzelir diye beklemeseydim siz siz olun kimse düzelir diye şans vermeyin daha boka sarıyor herşey
hem cimri hem sünepeİnsan kendi eksiklerini başkasına aldırır mı ya kendine parasıyla bir şey aldığını duymadım
Öyle erkek olmaz olsun geçmiş olsun Allah bir daha karşılaştırmasınİnsan kendi eksiklerini başkasına aldırır mı ya kendine parasıyla bir şey aldığını duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?