How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cimri sevgilimden kurtuldum

Masal123459

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
152
55
28
29
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık toksik ilişkimden nihayet kurtulmuş bulundum. Çok düşündüm ama hareketleri çok soğuttu. Cimri hareketleri sevgililer gününde bir yemeğe bile götürmemesi konuşmak istediği önemli bir konuda yağmur yağarken bile sırf çaya para vermemek için bir cafeye bile götürmemesi beni bıktırdı ikimiz de çalışan insanlarız ve ortaklaşa ödüyoruz çoğu şeyi ben onunla buluşmak bir yerlere gitmek isterken o hep maddiyati düşünüp kendini geri çekiyor bıktırdı kendinden soğuttu artık. Böyle bir insanla nasıl evlenecem diye düşündüm ve kendimi geri çektim çok da üzülüyorum keşke ilk anladığımda bıraksaydim 2 yıl düzelir diye beklemeseydim siz siz olun kimse düzelir diye şans vermeyin daha boka sarıyor herşey

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık toksik ilişkimden nihayet kurtulmuş bulundum. Çok düşündüm ama hareketleri çok soğuttu. Cimri hareketleri sevgililer gününde bir yemeğe bile götürmemesi konuşmak istediği önemli bir konuda yağmur yağarken bile sırf çaya para vermemek için bir cafeye bile götürmemesi beni bıktırdı ikimiz de çalışan insanlarız ve ortaklaşa ödüyoruz çoğu şeyi ben onunla buluşmak bir yerlere gitmek isterken o hep maddiyati düşünüp kendini geri çekiyor bıktırdı kendinden soğuttu artık. Böyle bir insanla nasıl evlenecem diye düşündüm ve kendimi geri çektim çok da üzülüyorum keşke ilk anladığımda bıraksaydim 2 yıl düzelir diye beklemeseydim siz siz olun kimse düzelir diye şans vermeyin daha boka sarıyor herşey
2 kurek daha toprak at,saglam olsun,pinti erkek ancak "irkik"tir benim gozumde :kahve:

2 kurek daha toprak at,saglam olsun,pinti erkek ancak "irkik"tir benim gozumde :kahve:
Çoğu zaman hesabı ben ödüyordum sırf birşeyler yapabilmek vakit geçirmek için sevdiğimi düşündüm ama olmayacağına karar verdim cimri insan bana göre bencil bir insandır

İnsan kaybettiği zamanına üzülüyor zaten, verdiğiniz karar isabet olmuş, tebrik ederim. Böyle parazit heriflerle ömür geçmez.

Tek yandığım giden zamanım 25 yaşındayım keşke yoluma başkasıyla çıksaydım
Daha çok gençsiniz, her şeyin en başındasınız. Bunları bir deneyim olarak görmeliyiz, gönlünüze göre birini inşallah bulacaksınız. Hayat dersi işte.

Daha çok gençsiniz, her şeyin en başındasınız. Bunları bir deneyim olarak görmeliyiz, gönlünüze göre birini inşallah bulacaksınız. Hayat dersi işte.
Çok teşekkürler evet önemli olan geri dönülmez hatalar yapmamak

Erkeğin cimrisi hiç çekilmez, niye neden filan deme, ders olmuştur sana , bundan sonra cimri birini hayatına istesen bile alamazsın. Güzellikler diliyorum
İnsan kendi eksiklerini başkasına aldırır mı ya kendine parasıyla bir şey aldığını duymadım

Tebrikler 😉

Back