Cımbızla Laf Almak

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
Öncelikle merhaba.
Cumartesi bir konu açmıştım yakın bir dostumla arkadaşlığımı kesmiştim bir yıl önce. Bazı olaylar oldu, sözlüm arkadaşlıklarımı kesmemi istedi benimde kırgınlıklarım vardı ve arkadaşıma hiç bir açıklama yapmadan hayatımdan çıkartmıştım. Zaman geçtikçe onu çok özlediğimi farkettim ve rüyamda hep arkadaşımı görmeye başladım. Son gördüğüm rüyadan sonra gerçekten dostluğumuzu çok özlediğimi anlayıp ona güzel bir mesaj attım pişman olduğumu ne dese haklı olduğunu ama onu çok özlediğimi ve dostluğumuza isterse bir şans vermesini eskisi gibi olmak istediğimi söyledim.
Sağolsun büyüklük gösterip kabul etti ve zamanla düzeleceğimizi onunda eskisi gibi olmayı isyediğini söyledi ve tekrar dost olmaya çalışıyoruz. Doğal olarak mesafeli, ağzından cımbızla laf alıyorum. Gülücüklü falan konuşuyor ama mesafeli ve çok kısa cevaplar. Sürekli konuşmak istiyorum onunla çünkü eakiden öyleydik her aaniye mesajlaşırdık. Daha çok yeni ama sabırsızım istemiyor mu diye düşünmeye başladım.
Sizce bundan sonra izlemem gereken yol nedir? Eskisi gibi olana kadar hep ben mi mesaj atıyım napıyosun falan filan diye?
Bana bir akıl verin.

Son düzenleme:

kız haklı bence bir kere kırılınca hiç bir şey eskisi gibi olmaz araya soğukluk girmiş bir kere dönüşü çok zor.

kız haklı bence bir kere kırılınca hiç bir şey eskisi gibi olmaz araya soğukluk girmiş bir kere dönüşü çok zor.
Haklı tabiki ama kendisi zamanla düzeleceğini söyledi, eskisi gibi olmak istediğini söyledi. Mesaj atıyorum aohbet etmeye çalışıyorum cevap veriyor ama kısa cevap veriyor. Hemen canciğer olmayı beklemiyorum tabiki ama bilemiyorum mesela eskisi gibi olana kadar o soğukluğu giderene kadar hep ben mi mesaj atmalıyım üstüne gidiyor gibi olur mu mesela.

dili söyler de gönlü izin vermiyor demek ki

aranız düzelse de eskisi gibi olamazsınız gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…