• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cımbız..

• Konu Sahibi Konu Sahibi SugarPink
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

SugarPink

Ziyaretçi
Kızlar cımbızla bıyık alan varmı ? Bi zararı olurmu.. ? Ben cımbızla alıyorum fakat sertleştirir, çoğaltır gibi şeyler duydum kafam karıştı 4-5 kere aldım henüz bi sorun yok ama korktum.. Sir veya iple almak istemiyorum kırışıklık olur diye ayrıca cildim cok hassas sirle yaptım bi kere ve 2 hafta dışarı çıkamadım kıpkırmızı oldu ve uçuklar çıktı.. Cımbızda bi sorun olur muu:1closedeyes:

herzaman olmasada bende bazen cimbizla aliyorum canim ve ne sertlesdigini nede cogaldigini gördüm dert etme bence hem cimbizlada kökten cikartiyosun sonucda jiletle diil ya.......

kuaföre gidemediğim zaman bende evde cımbızla alıyorum.
herhangi bir sorun yaşamadım henüz..a.s.

Bende yasamadım ama boyle seyler duynca korktum.. =/ Neyse napalım artık bi sorun görürsem bırakırm (:

Bi de Wizzit diye birşey duydum epilatör ama bıyık ve yüz bölgesine özel.. Kullanan varmı =/

bende çogunlukla cımbızla alırım ama ardından tüy azaltıcı karaınca yumurtası yagı sürüyorum

Çoğalma olmuyor da bazı kıllar zamanla sert çıkıyor. Ama ne yapcaksın el mahkum almaya. Her zaman kuaför de olmuyor ki yani.

Back