Cilve nasıl yapılır?

Tospik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
153
Puanlar
53
Yer
Ankara
Evet kızlar eşlerinize nasıl cilve yapıyorsunuz veya yapacaksınız? biraz tüyo alalım

Ya neden kimse ilgilenmiyor bende kadınlığın k si yok nerdeyse biraz tüyo verseniz ilerde lazım olcak

Bu cilve olayı oldum olasi cozulmedi.:D
Sayfalarca konu açıldi bu cilve yüzünden.:D
Herzaman söylenen klişe sözü söylüyorum cilveli olunmaz cilveli dogulur :KK53::halay:
Yalniz ergenuslukla cilvelesmek karistirmamali asla :bicak:

Bu cilve olayı oldum olasi cozulmedi.:KK70:
Sayfalarca konu açıldi bu cilve yüzünden.:KK70:
Herzaman söylenen klişe sözü söylüyorum cilveli olunmaz cilveli dogulur :KK53::halay:
Yalniz ergenuslukla cilvelesmek karistirmamali asla :bicak:

Afedersin ne demeye çalıştın acaba ergenusluk falan

Ay vallahi benim cilvelerim hep şımarıklıkla alakalı :) eşimin de her zaman hoşuna gitmiştir :) yaşmda fazla büyük olmadığından eşim yakıştırır sıkıntı yok :) hatta gülümser sarılıp öper dayanamaz o hallerime :) bilmiyorum artık ergenlik mi değilmi ama bizde çok işe yarıyor :)

Bence kadının cilvesi eşine bağlı, ona göre şekilleniyor yani :-)
Sen gider sevimlilik yaparsın o bunu şımarıklık çocukluk veya olgunlaşmamışlık olarak algılayabilir.
Kimi çocuksuluk sever, kimi kadınsılık..Kimileri ise her ikisinden ortaya karışık ister :-)
Bence bunun tek kanunu doğal olmak. İçinden geldiği gibi davranmak. Eşinizin tutumuna göre şekillenir zamanla.

Bana hep cilvesizsin diyen nisanlim gecen gözlerine öyle bakiyordum konuşurken boynumdan salimi cikarirken disaridayiz ne cilveli cilveli bakiyon dedi. sonra düşündüm ki kendi kendime hic beklemediğimiz bir anda cilve sayilabiliyor adamlara :)

Bence en önemlisi bakışlar evli ya da bekarlar farketmez bakışlar çok çok önemli evli olanlar ise ilk önce bakışlar uzaktan mesela öpücük atmalar yaklaşıp kacmalar ki bunların hepsi tv filmlerde bile var birazda insanın yapısına bağlı oluyor :)

yoksa yapma, yapmacık durur. en iyisi doğal olmak.

Tabiki olmuyorsa bence zorlamamak gerek..

İçten gelmediği sürece işe yaramaz o cilve. çokta şeyapmamak lazım bence

ya bedne bilmiyom bu cilve olayini.. Nisanliyim gecen konusuyorum öyle normal yani sonra nisanlim dediki böyle tatli tatli konsuuyosun.. sonrada öpme beni diyosun. yani zaten hic öpüsmüyoruz sade el ele tutusduk....

cilveli olmak doğuştan gelen bir ihtirasss bence. Sonradan kazanmaya çalışılınca şımarıklık gibi duruyor üstünde , sende yapmaya çalıştıgında absürt bulabiliyosun .. Benım fazlaca varr , engel olamıyorum sürekli bir oynaşma halindeyimm :)) partnerime karşıı onu iistemekle o arzuyla, bakışlarının, gülüşlerinin, dudaklarının bi seksiliği çagırmasııı ... meselaa örnek vereyimm.. güzel bir konu anlatıyordurr bende gözlerimi gözlerine dikerr şeytaniii bi şekilde bakarr , hafiff kısık bir sess tonuylaa ve de kelimeleri biraz uzatarak cevaplar veririmmm. :KK62:

Arkadaslarla oturuyoruz gecen kızlardsn bırı cıkıp ne cılvelı kızsın dedi sohbet ederken cilve mi yapılır dedim hayatımda ilk defs böyle bisey duydum Sımarık yads trip atan bi yapım yok ancak çok kibarım herslde bu yuxden öyle anlasılıyor :KK53:

Back