- 10 Haziran 2008
- 951
- 5
-
- Konu Sahibi cayvekahve
cnm fondoten kullanıyor musun eğer kozmetik alerjin varsa benim gibi cildine kullandığın herhangi bir ürün bile alerji yapabilirkzlar özellkle şu son 1 aydr burnumun ustu ve yenı yenı alnm soyulmaya bşladı kese yapıorm gecmıo kurumuştur diorm krem suruom gene gecmıo forumda mısır unyla bı maske wardı soyarak temzlıoduk yuzumuzden oda peeling etkısı yapıomyş snrm onuda yaptım genede gecmedi yardm edeblrmsnz?:çok üzgünüm:
cnm fondoten kullanıyor musun eğer kozmetik alerjin varsa benim gibi cildine kullandığın herhangi bir ürün bile alerji yapabilir
Bu aralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum, çünkü cildimde soyulmuş gibi izler var, delik gibi yanağımda çukur gibi şeyler çıkıyor, sivilceden olamaz, yanağımdan sivilce çıkmıyor.
Eskiden yoktu çoğalmaya başladılar. Birde tane ufak birşeyler çıkıyor ama onları koparıyorum veya makasla kesiyor ve üzerine krem sürünce geçiyor.
Neden olabilir ve çaresi var mıdır ?
Lütfen bana yardım edin.
pardon neyi kesiyorsunuz makasla yada kopartıyorsunuz anlayamadım ???
aynı dert bendede var bılmıyorum nedendır ama cok canımı sıkıyor.. normalde cıldım yaglı ve burnum alnım cene kısmı soyuluyo anlam veremıyorumoyle makyaj yapan bırıde degılım
aynen benımde ya bıde krem kullanıyorum sımdı sıvılce kremı ımex fondoten gıbı yuzume surunce acayıp komık oldu ya soyulan yuzun ustune üfffffff