Ciltteki soyulma neden olur ve nasıl tedavi edilir?

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
kzlar özellkle şu son 1 aydr burnumun ustu ve yenı yenı alnm soyulmaya bşladı kese yapıorm gecmıo kurumuştur diorm krem suruom gene gecmıo forumda mısır unyla bı maske wardı soyarak temzlıoduk yuzumuzden oda peeling etkısı yapıomyş snrm onuda yaptım genede gecmedi yardm edeblrmsnz?:çok üzgünüm:

cnm kese yapıyorum demişsin keseyi abarttın galiba ondanda soyulur pullanır çünkü bende kese yapmıştım bilinçsizce cildim soyuldu kızardı çok kötü olmuştu eczeneye gittim derdimi anlatınca pantenol plus 30 mg yazıyor üstünde kremi verdi.hemen düzeltir dedi gerçektende hemen yumuşattı düzeldi.

kzlar özellkle şu son 1 aydr burnumun ustu ve yenı yenı alnm soyulmaya bşladı kese yapıorm gecmıo kurumuştur diorm krem suruom gene gecmıo forumda mısır unyla bı maske wardı soyarak temzlıoduk yuzumuzden oda peeling etkısı yapıomyş snrm onuda yaptım genede gecmedi yardm edeblrmsnz?:çok üzgünüm:
cnm fondoten kullanıyor musun eğer kozmetik alerjin varsa benim gibi cildine kullandığın herhangi bir ürün bile alerji yapabilir

cnm fondoten kullanıyor musun eğer kozmetik alerjin varsa benim gibi cildine kullandığın herhangi bir ürün bile alerji yapabilir

fondöten kullanıorm ama cok sık deil ama şöle bşy war öncedende kullanıodum bşy olmuodu we fontdoteni tum yzuume surerm ben yanaklarm cenem normal alnmda hfften bşladı burnum cok fena cnm:1no2:

Bu aralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum, çünkü cildimde soyulmuş gibi izler var, delik gibi yanağımda çukur gibi şeyler çıkıyor, sivilceden olamaz, yanağımdan sivilce çıkmıyor.
Eskiden yoktu çoğalmaya başladılar. Birde tane ufak birşeyler çıkıyor ama onları koparıyorum veya makasla kesiyor ve üzerine krem sürünce geçiyor.

Neden olabilir ve çaresi var mıdır ?

Lütfen bana yardım edin.

Son düzenleme:
Bu aralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum, çünkü cildimde soyulmuş gibi izler var, delik gibi yanağımda çukur gibi şeyler çıkıyor, sivilceden olamaz, yanağımdan sivilce çıkmıyor.
Eskiden yoktu çoğalmaya başladılar. Birde tane ufak birşeyler çıkıyor ama onları koparıyorum veya makasla kesiyor ve üzerine krem sürünce geçiyor.

Neden olabilir ve çaresi var mıdır ?

Lütfen bana yardım edin.

pardon neyi kesiyorsunuz makasla yada kopartıyorsunuz anlayamadım ???

cilt bakımı yaptırdım geçen gün, bir gün sonra soyulmalar başladı burnum ve çevresinde :bbo: ] normaldir diye düşünüyorum yanılıyormuyumki?

Kızlar cilt bakım ürünlerine lütfen çoooooook dikkat edin benimde cildim artık ne yapsam ne sürsem soyuluyo kızarıyo kozmetik alerjim var ya
inşallah sizlerde böle bişi olmaz ama bunları duyunca elimde olmadan şüphelendim :KK43:

benzeri bende de oldu.acayip bir kuruluk alnım, yanaklarım ve burnumda.benim de bu dönemde oldu mevsim değişikliğindendir heralde.la roche posay kullanıyorum normalde nemlendirici olarak yetiyor ama buna kar etmedi ben de buğday yağı kullandım.her akşam yatmadan önce kullandım.sabah da kullanılabilir ama o zaman da benim cildim hemen yağlanıyo, alerji yapıyo şahsen cesaret edemedim.neyse uzun lafın kısası dört kez kullanımda geçti.gerçi şu an yine oldu mevsimden heralde.bugünde kullanıp yatıcam.sen başka bir yağ deneyebilirsin belki canım.gül, kayısı çekirdeği yağı falan ama benim cildime gitmiyor onlar.umarım senin de hemen geçer.hiç olmadı zeytinyağı dene.

kış mevsimi cildimizin güneşten mahrum kaldıgı kurudugu neme her zaman oldugundan daha fazla ihtiyacı oldugu dönemdir cildi soyulan arkadaşlar kış geldi üşüyorum muhabbetiyle azsu içiyor olmanız muhtemeldir bol su içiniz nemlendirici mutlaka sürünüz ve keseyi nazikçe hırpalamadan haftada 1,15günde bir yapınız

aynı dert bendede var bılmıyorum nedendır ama cok canımı sıkıyor.. normalde cıldım yaglı ve burnum alnım cene kısmı soyuluyo anlam veremıyorum:KK43: oyle makyaj yapan bırıde degılım

mevsim degişkligi olablr aslnda böle seylere karşı hasssasmdr gözlerm flnda şişer bu zamanlarda:S ama ne yalan söliiim şu aralar cok saglıksz beslenıorm ve su cok az tuketıorm

aynı dert bendede var bılmıyorum nedendır ama cok canımı sıkıyor.. normalde cıldım yaglı ve burnum alnım cene kısmı soyuluyo anlam veremıyorum:KK43: oyle makyaj yapan bırıde degılım

aynen benımde ya bıde krem kullanıyorum sımdı sıvılce kremı ımex fondoten gıbı yuzume surunce acayıp komık oldu ya soyulan yuzun ustune üfffffff

Yakında size şikayetçi olduğum cildimdeki yerin resmini çekip ekleyeceğim buraya.

İnşaallah yardımcı olursunuz.

aynen benımde ya bıde krem kullanıyorum sımdı sıvılce kremı ımex fondoten gıbı yuzume surunce acayıp komık oldu ya soyulan yuzun ustune üfffffff

ama ne yapsam gecmedı ya mevsım degısıklıgı desem her gun mu degısıyo valla varya bogazlı bısey gıymeye bıle korkuyorum hemen soyuluyo ve o kadar yaglı olmasına ragmen kımse buna yardımcı olamazmı :KK43:

arkadaslar bende de aynı sorundan burun etrafında kuruluk ve pul pul soyulma krem falan kar etmıyo ne yapmalıyım:KK43:

X