Sivilceli Ciltler ciltteki sivilce lekelerinden kurtulun (çok basit bişi)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

s*e*l*i*n

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
365
8
..................................................................................................................

Son düzenleme:
eşim gülsuyunu eve bile sokmuyor tatlım kokusunu sevmiyor,gene de saol..

bende ölene kadar gülsuyu karışımıyla gez demedim:Roflol: bi zamn sona zati yüzünü yıkıcaksın:dance::teytey:

ya ben bunu baya denedim 2 sene öncede yüzümü cok kuruttu her yapısımdan sonra krem sürüyodum yüzüme.. bide böyle yıkarken falan cok gıcık ediyodu beni.. kokusu zaten beter bence..

ben bi faydasını görmedim.. kullanan arkadaslarda var cok faydası oldugunu söylüyolar ama ben onlardada bi degişiklik göremiyorum... ama bebek pudrası zaten pişiklere kızarıklıklara ii geldigi için yğzğnle oynadın mesela kızarttın kıpkırmızı kaldı gül suyuyla olmasa bile yüzüne sürsen kızarıklık gecio.. ama lekeler konusunda ben bi degişiklik göremedim..

bende çok yapmıştım o maskeyi ama pek işe yaradığı söylenemz..maskeyi yapıp yıkadıktan sonra bi beyazlık oluyo yüzünüzde ama geçiyo sonra..o beyazlıkta pudradan olsa gerek..geçici bişey gibi gelmişti bana..ama hala arada yüzümde sivilce falan çok çıkarsa yatıştırsın beyazlık versin diye yaparım

ya kızlar o lekeler için değil sivilceleri kurutmak için olan bir maske ve işe yarıyor yani en azından bende maskeyi sürüp 10-15 dk fln bekletip yıkıosunuz sadece sivilce üstünede sürülebilir

ya kızlar o lekeler için değil sivilceleri kurutmak için olan bir maske ve işe yarıyor yani en azından bende maskeyi sürüp 10-15 dk fln bekletip yıkıosunuz sadece sivilce üstünede sürülebilir

ay bende sevinmiiştim güneş lekelerine iyi gelecek diye.neyse sivilcem çıkarsa uygularım artık.

başka bir başlığa daha yazdım aynen yapıştırıyorum :KK70:

arkadaşlar bende de bu izlerden vardı bebak acı badem sütü bi süre bu izleri geçirdi ama geçen gün ders çalışırken yanağımdaki bir sivilce izini nasıl yolduysam kanadı ve kabuk bağladı bende kayısı çekirdeği özlü sabun ve acnelyse aldım 2 akşamda uyguladığım tedavi ile şu an o kabuk gitti ve daha öncesindeki çukurlu yerler soyulup düzeliyo neler yaptığıma gelince önce yüzümü kayısılı sabunla yıkıyorum yıkarken yüz fırçasıylada fırçalıyorum sonra bebak acı badem sütünü bir pamuğa döküp yüzümü onla güzelce siliyorum bu sırada biraz nemlenmişte oluyor en son ise acnelyse kremi ince bir tabaka halinde izli çukurlu yerlerin üstüne sürüp uyuyorum yanlız gündüz uyandığımda ise sadece su ile yıkıyorum yüzümü çok fazla yorulup tahriş olmasın die şu an cildimde o yaralı yerlerde iyileşme ve soyulma var yanlız uzmanlar özellikle acnelyse kreminin gece sürülmesi ve sonra güneşe çıkarken güneşten koruyucu bişeyler sürülmesini tavsiye ediyor okuduğum kadarıyla nedeni acnelyse cildi soyduğu için alttan çıkan derinin güneşle direk teması cilde zarar veriyomuş ben 2 günde o kabuktan ve onun o kırmızılığından kurtuldum umarım sizde de işe yarar...

başka bir başlığa daha yazdım aynen yapıştırıyorum :KK70:

arkadaşlar bende de bu izlerden vardı bebak acı badem sütü bi süre bu izleri geçirdi ama geçen gün ders çalışırken yanağımdaki bir sivilce izini nasıl yolduysam kanadı ve kabuk bağladı bende kayısı çekirdeği özlü sabun ve acnelyse aldım 2 akşamda uyguladığım tedavi ile şu an o kabuk gitti ve daha öncesindeki çukurlu yerler soyulup düzeliyo neler yaptığıma gelince önce yüzümü kayısılı sabunla yıkıyorum yıkarken yüz fırçasıylada fırçalıyorum sonra bebak acı badem sütünü bir pamuğa döküp yüzümü onla güzelce siliyorum bu sırada biraz nemlenmişte oluyor en son ise acnelyse kremi ince bir tabaka halinde izli çukurlu yerlerin üstüne sürüp uyuyorum yanlız gündüz uyandığımda ise sadece su ile yıkıyorum yüzümü çok fazla yorulup tahriş olmasın die şu an cildimde o yaralı yerlerde iyileşme ve soyulma var yanlız uzmanlar özellikle acnelyse kreminin gece sürülmesi ve sonra güneşe çıkarken güneşten koruyucu bişeyler sürülmesini tavsiye ediyor okuduğum kadarıyla nedeni acnelyse cildi soyduğu için alttan çıkan derinin güneşle direk teması cilde zarar veriyomuş ben 2 günde o kabuktan ve onun o kırmızılığından kurtuldum umarım sizde de işe yarar...
acnelys i bende kullandım cnmda bebak acı badem sütünü eczanelerde bulabilirmiyiz.

teşekkür eerim benimde güneş lekelerim var bir türlü kurtulamıyorum onlardan. önerini deneyeceğim. çok sağol.

evet canım eczaneler marketler aktarlar her yerde var ben for you mağazasından aldım kayısı çekirdekli sabunla birlikte saolsun gurba prenses önermişti fiyatı 5 milyon...

teşekkür ederim benimde güneş lekelerim var bir türlü kurtulamıyorum onlardan. önerini deneyeceğim. çok sağol.

X