Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar o lekeler için değil sivilceleri kurutmak için olan bir maske ve işe yarıyor yani en azından bende maskeyi sürüp 10-15 dk fln bekletip yıkıosunuz sadece sivilce üstünede sürülebilir
acnelys i bende kullandım cnmda bebak acı badem sütünü eczanelerde bulabilirmiyiz.başka bir başlığa daha yazdım aynen yapıştırıyorum
arkadaşlar bende de bu izlerden vardı bebak acı badem sütü bi süre bu izleri geçirdi ama geçen gün ders çalışırken yanağımdaki bir sivilce izini nasıl yolduysam kanadı ve kabuk bağladı bende kayısı çekirdeği özlü sabun ve acnelyse aldım 2 akşamda uyguladığım tedavi ile şu an o kabuk gitti ve daha öncesindeki çukurlu yerler soyulup düzeliyo neler yaptığıma gelince önce yüzümü kayısılı sabunla yıkıyorum yıkarken yüz fırçasıylada fırçalıyorum sonra bebak acı badem sütünü bir pamuğa döküp yüzümü onla güzelce siliyorum bu sırada biraz nemlenmişte oluyor en son ise acnelyse kremi ince bir tabaka halinde izli çukurlu yerlerin üstüne sürüp uyuyorum yanlız gündüz uyandığımda ise sadece su ile yıkıyorum yüzümü çok fazla yorulup tahriş olmasın die şu an cildimde o yaralı yerlerde iyileşme ve soyulma var yanlız uzmanlar özellikle acnelyse kreminin gece sürülmesi ve sonra güneşe çıkarken güneşten koruyucu bişeyler sürülmesini tavsiye ediyor okuduğum kadarıyla nedeni acnelyse cildi soyduğu için alttan çıkan derinin güneşle direk teması cilde zarar veriyomuş ben 2 günde o kabuktan ve onun o kırmızılığından kurtuldum umarım sizde de işe yarar...