Sivilceli Ciltler Ciltteki kücük iltihapçıklar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

alacakiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
6
0
Merhaba kızlar.ilk defa konu acıyorum doğru yere mi actım bilmiyorum.benim çok yağlı bir cildim var.tepeden tırnaga.kullanmadığım ürün kalmadı antibiyotikler,kozmetikler,tıbbi kremler vss.yaşım 26.eskiden yüzüm kıpkırmızıydı şimdi o yuzde 70 oranında iyileşti.hep kırmızı kırmızı sivilceler çıkardı onlar eskiye göre azaldı.bi kac doktor roaccutane dedi ama yan etkilerinden dolayı kullanmadım.simdi roacctunelik kadar bisey kalmadı ama çenemde minik minik iltihaplı sivilceler çıkıuor devamlı.günde 2 3 cıkıyor.dolu doktora gittim hepsi klasik azomax antibiyotik imex,benzamycn verip gönderiyor.artık onlara da bağısıklik kazandım sanırım :KK43:( simdi de netten arastırmalar sonucu sebotit dermatit oldugumu dusunuyorum ona uyuyor cünkü sikayeyler.benim yağlı cilt genetik babam kac yasındda hala adam da arada sivilce cıkar ona cekmisim :KK43: sizden istediğim ankarada bildiginiz cok iyi vir cildiyeci var mı? Tavsiye verirseniz cok sevinirim.adam gbi derdimi anlatacagim ve derdime sorun cozecek borini arıyorum.

X