Ciltteki Koyu Lekelere!!!

shaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2007
42
2
51
Fondötene az miktarda sarı far ekleyin.Fırça yardımıyla veya yüzük parmağınızla lekelerin üzerine sürün.Karışımı gözlerinizin altına uygularken iç kısımdan başlayın ve gözün dış kısmına kadar yayın.Sonra pudra kullanın ve bu zemin üzerine normal makyajınızı yapın. :smiley-cool:

ben birkaç gün önce tatilden döndüm. ve şu an acaip moralim bozuk. çünkü yüzüm harita gibi. alnımda yanaklarımda kahverengi lekeler oluştu. kimisi zaten vardı ama hafifti şimdi çok belirginler. Önlemini almazsam çok kötü olacak yüzüm. internette araştırdım expigment kullanmaya karar verdim eczanaeye gittim ama eczacı tek başına expigmentin daha kötü sonuçlara neden olacağını söyledi. bana kendi yaptığı bir karışımı verdi. yanında temizleme jeli ve bir güneş kremi sattı. öyle moralim bozuktu ki dediklerine inandım bu konuda eğitimde aldım dedi ve lekelerimi takip edeceklerini 1 hafta 10 gün sonra kontrole gitmemi istedi. kendi yaptığı kremin yanında avene hassas ciltler için temizleme jeli ve yine avene 50 spf güneş koruyucu verdi. akşam yüzümü masaj yaparak temizleme jeli ile temizliyorum sonra karışımı sürüyorum.. sabah yine temizleyip bu sefer güneş kremini sürüyorum ve 3 saatte bir güneş kremini tekrarlıyorum.evde bile olsanız 3 saatte bir tekrarlayın dedi. ilk kez dün akşam sürdüm ve sabah merakla aynaya baktım inanın yüzüm daha iyi görünüyordu. tabiki geçmemişti lekeler ama sanki hafiflemiş yüzüm daha aydınlık olmuştu.
arkadaşlar aldığım sonuçları size yazacağım. umarım faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…